Connect with us

technokrata

Meghiúsult a V-fon hétvégi akciója

Dotkom

Meghiúsult a V-fon hétvégi akciója

A HíF nem járult hozzá a V-fon kedvezményes, hétvégi akciójához.

A V-fon nyári akciója keretében 2003. július 19. és augusztus 31. között szombaton 00.00 órától vasárnap éjfélig, valamint augusztus 20-án 00.00 órától éjfélig a helyi, és körzeten belüli telefonbeszélgetéseiért egységesen csak bruttó 45 Ft-ot számítana fel, függetlenül a beszélgetés hosszától. Így bármilyen hosszú is legyen a beszélgetés, elvileg ugyanannyiba kerülne. Az akciós hívásdíj minden lakossági díjcsomag esetében használható lenne, kivéve a Lebeszélhető kártya szolgáltatás előfizetőit. Azoknak, akik 45 forintnál kevesebbért beszélnének, a V-fon a 1767-es előhívószám tárcsázását ajánlotta fel, mely során a hívás az eredeti díjcsomagnak megfelelő díjszabás szerint kerül számlázásra.

Azonban a Hírközlési Felügyelet (HíF) hírközlési területi hivatal pécsi irodája megtiltotta a hétvégi akció beindítását a szabálytalan előhívószám alkalmazása és az általános szerződési feltételek megsértése miatt. Az indoklás szerint az előhívószám a szóban forgó díjazási mód meghatározására nem használható, emellett a megoldás a szolgáltatást nem igénybevevőkre róna többletterhet.

Mindenesetre az akció a lakossági előfizetői vonalakon bonyolított beszélgetésekre vonatkozott volna, azaz kék szám, emelt díjas szolgáltatások hívásánál, nyilvános telefonokról kezdeményezett hívásokra, illetve az Internet használatakor nem lehetett volna igénybe venni.

A V-fon tájékoztatása szerint a 4 óra időtartamot elérő – hosszabb – beszélgetések esetén a hívás megszakadt volna.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle