Connect with us

technokrata

Montana: újabb kis- és középvállalati SAP bevezetés

Dotkom

Montana: újabb kis- és középvállalati SAP bevezetés

A bevezetett vállalatirányítási rendszer jelentősen hozzájárulhat a Lanotte Kft. magas színvonalú, jövőorientált, költséghatékony működéséhez.

Sikeres SAP bevezetést hajtott végre a Montana Rt. Magyarország egyik vezető paplangyártó vállalatánál. A projekt során az SAP vállalatirányítási rendszer kis és középvállalatokra kialakított megoldásának, a Kulcsr@kész SAP-nak bevezetését, testre szabását, telepítését és oktatását végezte el sikeresen cég.

A Lanotte Kft., mint az egyik legnagyobb magyarországi paplangyártó vállalat, hatékonyságának és magas színvonalú működésének megőrzése érdekében döntött az új, európai szabványoknak megfelelő integrált rendszer bevezetése mellett. A cég folyamatos fejlődése, az üzleti adatok és folyamatok komplexitásának növekedése indokolta, hogy munkafolyamatait egy integrált informatikai rendszerrel megtámogassa.

A Montana Rt. által bevezetett SAP vállalatirányítási rendszer könnyen kezelhető számítástechnika megoldást, naprakész és átlátható üzleti folyamatokat biztosít a Lanotte Kft számára a következő területeken:
– Számvitel pénzügy
– Tárgyieszköz könyvelés
– Kontrolling
– Termelésirányítás
– Anyaggazdálkodás
– Értékesítés

A projekt során a mySAP Business Suite megoldás került bevezetésre, mely a cég pénzügyi és logisztikai folyamatait támogatja, továbbá a Montana Rt. végezte az adatok migrálását és az SAP megoldás alá való betöltését.

A bevezetett vállalatirányítási rendszer jelentősen hozzájárulhat a Lanotte Kft. magas színvonalú, jövőorientált, költséghatékony működéséhez.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle