Connect with us

technokrata

A GeCAD Software Trend Micro vállalati vírusvédelmi megoldásokat szállít Romániába

Dotkom

A GeCAD Software Trend Micro vállalati vírusvédelmi megoldásokat szállít Romániába

Románia vezető biztonsági specialistája a Trend Micro megoldások forgalmazásával nyújt védelmet ügyfeleinek a vírusfertőzések teljes életciklusa alatt.

A Trend Micro bejelentette viszonteladói szerződésének aláírását a biztonsági szakértő GeCAD Software céggel. 2003. júliusától a GeCAD Software a Trend Micro vállalati biztonsági megoldásainak viszonteladója Romániában.

A megállapodás mindkét vállalat számára nagy jelentőséggel bír. A GeCAD Software elismert informatikai biztonsági vállalat Romániában az 1990-es évek eleje óta, és számos platformra, többek között Linuxra is kínál víruskereső megoldásokat. Miután RAV AntiVirus technológiáját 2003. júniusában a Microsoft megvásárolta, a cég szakértelmét a romániai ügyfelek szolgálatába állította, és a teljes IT hálózatot átfogó, vállalati szintű megoldásokat kínál a céges hálózat átjárójától a munkaállomásokig. Ezért döntött a Trend Micro víruskereső és tartalomszűrő megoldásainak forgalmazása mellett. Ez ideális alapot nyújt a Trend Micro számára a növekvő romániai piacra történő sikeres belépéshez.

Raimund Genes, a Trend Micro európai ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta: “Elégedett vagyok a Trend Micro és a GeCAD Software megállapodásával. Már kerestük egy ideje azt a viszonteladót, akinek segítségével növelhetjük jelenlétünket a fejlődő romániai piacon, és a GeCAD Software ennek kitűnően megfelelt. A GeCAD Software bizonyítottan nagy múltra visszatekintő vírusvédelmi szakértelemmel rendelkezik évek óta, valamint jól ismeri a romániai vállalatok igényeit. Mindez a Trend Micro nagy hatékonyságú víruskereső és tartalomszűrő megoldásaival együtt értékes lehetőséget nyújt a régió vállalatai számára.”

“Úgy gondoljuk, a legjobb döntést hoztuk a romániai RAV felhasználók és a jelenlegi és jövőbeli GeCAD ügyfelek szempontjából is” – nyilatkozta Radu Georgescu, a GeCAD Software elnöke. “Azért döntöttünk úgy, hogy a Trend Microval dolgozunk együtt, mert ez a cég kivételes víruskereső megoldásokat kínál az internetes átjárók és kiszolgálók számára. Hisszük, hogy ezen termékek lehetővé teszik számunkra, hogy megbízható, robosztus, és átfogó védelmet kínáljunk romániai ügyfeleinknek a káros levelek és a nem kívánt internetes tartalom ellen” – tette hozzá Radu Georgescu.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák