Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akár ingyen is kapható számítógép az Albacomptól

Dotkom

Akár ingyen is kapható számítógép az Albacomptól

Újabb kedvezményes bérleti konstrukció a Sulinet Expressz programhoz.

Az Albacomp Rt. és a K&H Bank a Sulinet Expressz program lehetőségeit kihasználva olyan kedvezményes tartós bérleti konstrukciót dolgozott ki magánszemélyek számára, amelynek révén a felhasználó három év alatt 180 ezer forintot takaríthat meg, tehát, akár ingyen is szert tehet egy új számítógépre.

Az Albacomp közleménye szerint a konstrukció lényege egy olyan bérleti szerződés, amellyel az évi legfeljebb 60 ezer forintos adókedvezmény több egymást követő évben, de maximum három alkalommal vehető igénybe.

A konstrukció tulajdonképp egy lízing, hiszen a hároméves futamidő végén a vásárló tulajdonába kerül az addigra már elavultnak tekinthető számítógép. A bérleti díjat havonta kell fizetni, ám annak éves összege nagyjából megegyezik a jóváírható adó 60 ezer forintos értékével. A vásárló így a kívánt eszközökhöz a vételár töredékéért, vagy akár ingyen is hozzá juthat.

Az Albacomp a Sulinet Expressz gépek mellé – összhangban a kormány céljaival – 15 órás ingyenes Axelero kombi Internet-hozzáférést ad ajándékba.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés