Connect with us

technokrata

Több mint 60 díjjal jutalmazták a HP IPG termékeit a 2003-as pénzügyi év harmadik negyedévében

Dotkom

Több mint 60 díjjal jutalmazták a HP IPG termékeit a 2003-as pénzügyi év harmadik negyedévében

Az IPG három működési régiójában több mint 60 presztízsértékű díjat nyert el világszerte és hazánkban is.

A feltartóztathatatlanul fejlődő szervezeteket a minőség iránti töretlen elkötelezettség jellemzi. Az elismerések növekvő számának tanúsága szerint az IPG csapatának minőség, megbízhatóság, használati egyszerűség és ügyfél-elégedettség szempontjából egyaránt sikerült maga mögé utasítania a HP versenytársait. A 2003-as pénzügyi év harmadik negyedévében az IPG három működési régiójában több mint 60 presztízsértékű díjat nyert el az ágazat szaklapjaitól és szakmai szervezeteitől – világszerte és hazánkban is.

A Mac-kapcsolat

A szkennerek és nyomtatók szegmensében bevezetett ágazatvezető fejlesztések fő nyertesei a Mac-felhasználók voltak. Ennek nyomán a MacWorld a HP Color LaserJet 2500 nyomtatót részesítette elismerésben – mind a brit, mind pedig az amerikai kiadásban ez a modell nyerte el a lap „Editor´s Choice” szerkesztői különdíját. A European MacProfiler a HP LaserJet 4300DTN képességeit értékelte különösen nagyra. A díjnyertes tintasugaras modellt kereső Mac-felhasználóknak értékes információ lehet, hogy a Mac Directory téli/tavaszi kiadása öt csillagból négyet ítélt oda a HP PSC2210 többfunkciós készülékének. A macdesign pedig – a HP nem kis örömére – a HP ScanJet 5500c-t nyilvánította a „legjobb asztali szkennernek”.

Digitális fényképezőgépek

Minden elismerés megilleti az Európában és az USA-ban egyaránt számos díjjal jutalmazott HP Photosmart 850 fejlesztőit. A Computer Easy a harmadik helyre sorolta a modellt ötös toplistáján. A European PC Shopping két tekintélyes díjat is odaítélt a 850-esnek, amely a német Colorfoto szakembereitől is magas pontszámot kapott.

Szkennerek

A HP szkennerei nagyszerű negyedévet zártak. A HP Scanjet 3500/3530 Belgiumban nyert értékes díjakat, a HP Scanjet 5500c pedig megszerezte a Photo Marketing Association (PMA) legjobb képolvasónak járó „Top Image Scanner” címét. Az amerikai Government Computer News a Scanjet 8290 szkennert nyilvánította a 2003. év legjobb új technológiájának.

Nyomtatók

Az új HP Photosmart nyomtatók is egyre gyakrabban tűnnek fel az élmezőnyben. A CNET szerkesztői főként a HP Photosmart 230 képességeit értékelték nagyra és egyéb díjak mellett ennek a modellnek ítélték oda lapjuk „Editors Best Printer” szerkesztői díját. A HP Photosmart 7350 négycsillagos minősítést szerzett a Techedge ötös skáláján.

A többfunkciós (AIO) modellek közül a HP Officejet 6110 volt a legsikeresebb. Ez a modell a PC World-Belgium „Best Buy” és a Best Buys for Business „Editor´s Choice” díjának birtokosa. A HP OfficeJet D145 elnyerte a CNET Asia nagy presztízsű „Editor´s Choice” szerkesztői különdíját.

A németországi PC Magazine a HP Business Inkjet 3000 nyomtatót nyilvánította az év legjobb termékének. A HP LaserJet 3300mfp a CNET magazin „Editor´s Top Printer” szerkesztői díjának nyertese. A PC Magazine a HP LaserJet 4100DTN nyomtatót jutalmazta az oly sokak által áhított „Editors Choice” díjjal.

A HP termékei a magyar sajtóban is komoly sikereket értek el. A Photosmart 850 hazánkban is kivívta a szakértők elismerését: a Magyar PC Magazin a 100 és 200 ezer forint közötti árú digitális fényképezőgépek tesztjében külön kiemelte, hogy kategóriájában egyedül ez a modell rendelkezik nyolcszoros zoom objektívvel. A hazai Chip Magazin júliusi számában a bruttó ötvenezer forint alatti áron kapható színes tintasugaras nyomtatók tesztjében a HP Deskjet 3820 és a HP Deskjet 5550 is jól szerepeltek, a HP DeskJet 3420 pedig elnyerte a „Legjobb vétel“ címet. A Chip egy másik írásában a HP Color LaserJet 1500L színes lézernyomtatót méltatta. A HP Photosmart 7550 pedig a Fotóvideó Magazin szerint kiérdemelte a 2003-as év legjobb fotónyomtatója címet.

A feltartóztathatatlanul fejlődő IPG díjnyertes termékeinek listája az innováció új hullámát képviselő Big Bang stratégia, és a fokozott ügyfélközpontúság sikerét jelzi.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle