Connect with us

technokrata

Az EMF az F-Secure Anti-Virus megoldást választja felügyelt e-mail szűrő szolgáltatásához

Dotkom

Az EMF az F-Secure Anti-Virus megoldást választja felügyelt e-mail szűrő szolgáltatásához

Az EMF Systems, az e-mail szűrők területén nagy tapasztalattal rendelkező alkalmazás-szolgáltató, az F-Secure Anti-Virus megoldást vezeti be annak érdekében, hogy rosszindulatú kódoktól mentes e-mail szolgáltatást nyújtson 650.000 felhasználójának. Az F-Secure az EMF fő vírusvédelmi partnerévé válik az e-mail szűrő és kezelő szolgáltatások területén.

Az EMF az F-Secure Anti-Virus megoldást három, kulcsfontosságú e-mail kezelő szolgáltatásában vezeti be: az EMF Enterprise, EMF ISP és EMF Soho szolgáltatásokban. Ezek a szolgáltatások az előfizetők elektronikus levelezéséből kiszűrik a vírusokat, rosszindulatú kódokat, pornográf és sértő tartalmat, ezenkívül megakadályozzák a levélszemét eljutását a postaládába, így a felhasználók optimálisan használhatják e-mail címeiket anélkül, hogy külön vírusvédelmi vagy e-mail szűrő alkalmazást kellene bevezetniük. Az EMF szerint szolgáltatásaik napi több tízmillió e-mail üzenet kezelésére alkalmasak, és semmilyen teendőt nem rónak a felhasználókra.

Az EMF azért választotta az F-Secure Anti-Virus megoldást, mert az F-Secure több víruskereső eljárást alkalmaz, így jobban felismeri a vírusokat, ezenkívül az F-Secure Policy Manager fejlett központi felügyeleti eszközzel a vírusminták frissítése és a felügyelet is rendkívül egyszerű.

Az EMF e-mail kezelési szolgáltatásai az előfizetők egyéni igényeihez igazíthatók, és részletes jelentésekkel szolgálnak az e-mail forgalom leállított vagy elfogott részéről.

Az EMF szolgáltatásinak összes új előfizetőjét az F-Secure Anti-Virus védi. A jelenlegi előfizetők a szolgáltatási szerződés megújításakor kerülnek át az F-Secure megoldás által védett felhasználók körébe.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle