Connect with us

SMS-ező ügynökök

Dotkom

SMS-ező ügynökök

Allianz Biztosító: 3.000 utazó ügynök tájékoztatása SMS-ben.

Lengyelországban az Allianz Biztosítónál került bevezetésre az a Topcall megoldás, amelynek célja a 80%-ban irodán kívül tartózkodó üzletkötők folyamatos tájékoztatása és irányítása.

A Topcall új technológiája lehetővé teszi, hogy a munkatársak SMS-ben tájékoztatást kapjanak jutalékuk állásáról, fontos belső utasításokról. A rendszer bevezetését követően 30%-al csökkent az ügynökök belső Call Centerbe történő behívásainak száma, és 50%-kal csökkent azok időtartama is. A Topcall megoldás a biztosító Oracle adatbázisából és több saját fejlesztésű alkalmazásból nyeri a továbbítandó adatokat.

A Topcall szerver támogatja az ügynök belső vállalati postaládájába beérkező üzenetekről SMS értesítő kiküldését („Önnek 4 új üzenete érkezett…”), valamint az Allianz webportáljáról érkező célzott keresésekről való SMS értesítést is („Ügyfél megkeresés – életbiztosítás: telefon …”).

A Topcall technológia alkalmazásával jelentősen növekedett az ügynökök elégedettsége, az információk gyorsabb áramlása révén jelentősen lerövidült az ügyfelek részéről érkező érdeklődésekre való reagálás, kézzel foghatóan javítva a szolgáltatás színvonalát.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom