Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kovács Kálmán miniszter az olaszországi e-közigazgatási konferencián

Dotkom

Kovács Kálmán miniszter az olaszországi e-közigazgatási konferencián

Bemutatkoznak a jelenleg elérhető interaktív elektronikus közszolgáltatások, valamint a szektor legjobb megoldásaival, többek között a magyarországi fejlesztésű BuilDog rendszerrel is találkozhatnak az érintettek.

Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter részt vesz a 2003. július 7-8-án Olaszországban megrendezésre kerülő „European eGovernment 2003” elnevezésű e-közigazgatási konferencián.

A konferencia célja az e-közigazgatás stratégiai prioritásaira vonatkozó európai konszenzus megerősítése és kibővítése. A rendezvény kiemelten foglalkozik a jelenleg elérhető interaktív elektronikus közszolgáltatások bemutatásával, valamint az eseménnyel párhuzamosan az érdeklődők két kiállításon ismerkedhetnek meg a szektor legjobb megoldásaival, többek között a magyarországi fejlesztésű BuilDog rendszerrel is, amely a Hallgatói Információs Központtal közösen megjelenve képviseli hazánkat az eseményen.

A rendezvény részletes programja megtalálható a konferencia hivatalos honlapján, ahol a rendezvény ideje alatt az események élőben is nyomon követhetőek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés