Connect with us

Hirdetés

technokrata

Folyamatos szolgáltatás és öt új csatorna a TvNetWorktől

Dotkom

Folyamatos szolgáltatás és öt új csatorna a TvNetWorktől

Péntek délben helyreállt a szolgáltatás.

A TvNetWork Rt., a XIV. és XVI. kerületi kábeltévés hálózat tulajdonosa és üzemeltetője arról számolt be péntek délben, hogy a hálózat egészén működik a szolgáltatás, ezzel remélhetőleg megoldódott a napok óta húzódó vita.

A korábbi rongálások, kábelátvágások mindegyikét sikerült kijavítaniuk a TvNetWork munkatársainak, így a teljes hálózaton újra fogható a kábeltévé. Természetesen helyi hibák előfordulhatnak, illetve nem kizárt hogy még a jövőben is történnek rongálások, ezért a TvNetWork folyamatosan megerősített ügyfélszolgálattal áll ügyfelei rendelkezésre, sőt, kéri is a lakosság bejelentését a 2709544es számon, ha hibát vagy szándékos rongálást tapasztalnának.

A TvNetWork munkatársai egyeztető megbeszélésen vettek részt a Hírközlési Főfelügyeletnél, ahol előadták álláspontjukat. Eszerint a XIV. és XVI. kerületi hálózat jogos tulajdonosa a TvNetWork Rt. Korábban a SztárTV volt a tulajdonos és a szolgáltató, de 2001-ben eladta a tulajdonosi jogokat, majd – miután a SztárTV hónapokon keresztül nem fizette a megállapodott bérleti díjat – az Euronet felmondta a bérleti jogviszonyt is. Egy június 26-ai keltezésű adásvételi szerződés értelmében már a TvNetWorköt illeti a tulajdonjog.

Kabay Tamás, a TvNetWork vezérigazgató-helyettese közölte: a cég csak azt az időszakot fogja kiszámlázni, amikor ténylegesen szolgáltatást nyújtott. A jövő héten kezdik meg az új előfizetői szerződések postázását, amelyből mindenki meggyőződhet arról, hogy a díjak nem növekednek, ám a választék bővül, a TvNetWork öt új csatornát kínál előfizetőinek. A távlati tervekről Kabay Tamás elmondta, a TvNetWork célja, hogy kiváló minőségű szolgáltatást nyújtson, ennek érdekében további jelentős összegeket fektetnek a hálózat modernizálásába.

A tervek között szerepel a hálózat visszirányúsítása, ami alkalmassá teszi szélessávú Internet-szolgáltatásra. „Tudjuk, hogy a szolgáltatási terület jelentős részében nem leszünk egyedül a piacon, egyes körzetekben a legnagyobb szolgáltatókkal versenyzünk a nézők kegyeiért. Ilyen körülmények között csakis kiváló minőséggel, az ügyfelekkel kialakított jó viszonnyal és reális árképzéssel maradhatunk talpon” – tette hozzá Kabay Tamás.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés