Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyre népszerűbb az SAP NetWeaver a vállalati ügyfelek és partnerek körében

Dotkom

Egyre népszerűbb az SAP NetWeaver a vállalati ügyfelek és partnerek körében

Az SAP élvonalbeli integrációs és alkalmazásplatformja alacsonyabb összköltséget eredményez és megbízható technológiai platformot nyújt az iparágvezető SAP- és partnermegoldások számára.

Egyre népszerűbb az SAP NetWeaver – jelentette be az SAP AG a floridai Orlandóban megrendezésre került SAPPHIRE’03 elnevezésű, vállalati ügyfelek számára szervezett konferencián. A cég idén januárban bejelentett nyílt integrációs és alkalmazás platformját egyre több vállalati ügyfél használja növekvő hatékonysági mutatók mellett. Az SAP NetWeaver által kiaknázható üzleti előnyök – a növekvő produktivitás, a csoportmunka és együttműködés terén megnövelt funkcionalitás, valamint a vállalati információk gyorsabb elérése – valamennyi ügyfél számára kulcsfontosságúak.

Az SAP NetWeaver nagyteljesítményű technológiai platformot nyújt a mySAP Customer Relationship Management (mySAP CRM) és a mySAP Supply Chain Management (mySAP SCM) SAPPHIRE ’03-on bejelentett új verzióihoz. Az SAP NetWeaverrel az új megoldások lehetővé teszik a teljes értékláncra kiterjedő üzleti folyamatok teljeskörű menedzselését az alattuk lévő technológiai platform módosítása nélkül. Az ügyfelek a világ minden részén kiaknázzák az SAP nyílt, progresszív megközelítését és tanúsítják, hogy a mySAP ERP lényegesen magasabbra emelte a lécet az iparágvezető funkcionalitás és a nyílt SAP NetWeaver platform teljesítményének kombinációjával.

SAP NetWeaver az ügyfelek szemszögéből

Az SAP NetWeavert elsőként alkalmazó ügyfelek közül az egyik leghíresebb internetes biztonságtechnológiai vállalat, a Check Point Software Technologies az értékesítési csapat termelékenységének növelésére alkalmazza a platformot. A Check Point az SAP NetWeaver két komponensét, az SAP Enterprise Portalt (SAP EP) és az SAP Web Application Servert (SAP Web AS) helyezte üzembe, hogy átfogó platformhoz jusson az üzleti szempontból fontos információk személyes hozzáférésének biztosításához. Az SAP NetWeaverrel a Check Point immár hatékonyabban képes kihasználni meglévő szolgáltatásait és alkalmazásait, alkalmazottai pedig gyorsabban reagálhatnak az ügyfelek igényeire azokkal az eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a vállalati adatok gyors és kézenfekvő megtalálását.

Dél-Afrika egyik vezető globális petrolkémiai csoportja (Sasoil) az SAP NetWeaver platform teljes bevezetésén munkálkodik. Jelenleg az SAP Enterprise Portalt, az SAP Business Intelligence-t (SAP BI) és az SAP Exchange Infrastructure-t (SAP XI) használják, és már dolgoznak az SAP Web Application Server új verziójának a bevezetésén is. A vállalat az SAP NetWeaverrel támogatja együttműködő gyártásfelügyeleti rendszerét, s a tervek szerint 2004 decemberére több mint 27 ezer produktív portálfelhasználója lesz. Az SAP portálmegoldás révén a Sasoil alkalmazottai a vállalat számos különálló rendszerének információit tekinthetik meg egy helyen, és értelmezhetik az eredményeket meghatározott teljesítménymutatók alapján. Az SAP NetWeaverrel a Sasoil optimalizálta átfogó SAP környezetét és kézben tartja a teljes információkezelési és technológiai környezetét.

Növekvő partneri támogatás

Az SAP beszámolt arról is, hogy egyre szélesebb körben támogatják a partnerek az SAP NetWeavert. A meglévő és az új SAP partnerek egyfelől kiegészítő alkalmazásokat fejleszthetnek az SAP NetWeaver technológiához, valamint a platformon futó saját alkalmazásokat is készíthetnek. Az SAP NetWeaverre épülő, értéknövelt partner-megoldásokkal kiaknázható a meglévő rendszerekbe és tudásba fektetett tőke. A NetWeaver januári bejelentése óta több mint 100 partner állt az SAP mellé, többek között a Heiler Software és az iWay Software is.

Az SAP NetWeaverre épülő SAP megoldások

Az SAP bejelentette továbbá, hogy a mySAP CRM és a mySAP SCM legfrissebb verziói már az SAP Enterprise Services Architecture használatával készültek, amivel az SAP célja, hogy a webes szolgáltatásokat vállalati szintű üzleti megoldásokban felhasználja és SAP NetWeavert teljes körűen alkalmazza. A mySAP CRM immár nyílt, rugalmas, együttműködő szolgáltatási architektúrára épül, amely az SAP és nem-SAP rendszereket – így a .Net és a J2EE szabványokat is – egyaránt támogatja. E beépített integráció révén a mySAP CRM ügyfelek egyetlen platformon belül használhatják ki a széleskörű integráció előnyeit. Az SAP NetWeaverrel a mySAP SCM ügyfelek még hatékonyabban elemezhetik szállítóilánc-adataikat (SAP Business Intelligence) és integrálhatják a mySAP SCM-et a szállítóknak a tűzfalon kívül futó alkalmazásaival (SAP Exchange Infrastructure). A mySAP Supplier Relationship Management (mySAP SRM) legfrissebb változata pedig az SAP NetWeaver nagyteljesítményű funkcióit használja fel az együttműködés biztosítására (SAP Enterprise Portal), az információ harmonizálására (SAP Master Data Management) és a vállalatok összekapcsolására szállítóikkal (SAP Exchange Infrastructure). A mySAP ERP is az SAP NetWeaver portálfunkcióira épít a használat leegyszerűsítése és az oktatási költségek csökkentése érdekében és kihasználja adatcsere-infrastruktúráját a nem-SAP megoldásokkal való költséghatékony integráció érdekében.

Elérhetőség
Az SAP NetWeaver az SAP összes mai megoldása alatt futó platform. A meglévő ügyfelek számára az SAP NetWeaver az SAP megoldások – például a mySAP CRM, a mySAP SCM és a mySAP SRM – legfrissebb verzióival együtt érkezik. Megvásárolható az ügyfél normál frissítési folyamatának részeként is, de a már meglévő rendszerekhez is hozzáadható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés