Connect with us

technokrata

Kinetic Information díj a StreamServe-nek: díjazottan kedvező megtérülés

Dotkom

Kinetic Information díj a StreamServe-nek: díjazottan kedvező megtérülés

A mérhető üzleti megtérülést biztosító alkalmazások implementálását kitüntető Kinetic Information innovációs díjat a Novell tevékenységét támogató StreamServe kommunikációs platform kapta.

A Kinetic Information innovációs díját nyerte el a StreamServe üzleti kommunikációs platform. A Kinetic Information olyan vállalatokat tüntet ki díjával, amelyek alkalmazása implementálásával jelentős, mérhető üzleti megtérülést biztosít. A vizsgált esetben az elemzés megmutatta, hogy a StreamServe kommunikációs platform a kommunikációs folyamatokat jelentős mértékben javítja, növeli a hatékonyságot és a termelékenységet, ezzel kimutatható profitot eredményez. A Kinetic Information díj a StreamServe gyors beruházás megtérülésének elismerése.

A díjazott StreamServe alkalmazás a Novell számlázási és pénzügyi tevékenységét támogatja, és lehetőséget adott arra, hogy a korábban időt rabló és manuális feladatokat papírmentes, precíz, automatizált rendszer váltsa fel.

A StreamServe kommunikációs platform számos ponton biztosít költségmegtakarítást, illetve hatékonyságjavulást. Ilyen lehet például a programozási költségek csökkenése, azáltal, hogy a dokumentumsablonokat nem az üzleti alkalmazásban kell leprogramozni, hanem ezek létrehozhatóak a StreamServe tervezőfelületén egyszerű formázási műveletek segítségével. A különböző rendszerek összekapcsolásához szükséges interface programozási költsége is megszűnik a StreamServe alkalmazásintegrációs képességével. Lévén a StreamServe egy szerveroldali megoldás, a karbantartási, üzemeltetési költsége is alacsony. A nyomtatási és postázási folyamatok racionalizálása, az elektronikus csatornák bekapcsolása és automatizálása révén csökken a papírköltség, a nyomtatási költség, a csomagolás, a postázás élőmunka költsége, sőt maga a postaköltség is. A StreamServe biztosítja továbbá az elektronikus képformátumú dokumentumarchiválást, költséghatékony tárolást, gyors visszakereshetőséget is, amelyet a nagy ERP rendszerek nem kellően fednek le.

Ezek a költségek jól számszerűsíthetők, dokumentálhatók, és a beruházás tervezésekor bizonyítható, hogy a StreamServe már rövidtávon mérhető megtérülést hoz a vállalatnak.

A Novell arra használta a StreamServeet, hogy növelje ügyfelei elégedettségét, csökkentse az élőmunka költségeit és automatizálja az időt rabló manuális folyamatokat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle