Connect with us

technokrata

Panda Antivirus for Exchange 2003: teljes körű védelem levelező szervereknek

Dotkom

Panda Antivirus for Exchange 2003: teljes körű védelem levelező szervereknek

Panda Software bejelentette az új Panda Antivirus for Exchange 2003 szerver verzióját Microsoft Exchange Server 2003 támogatással.

A Panda Antivirus for Exchange 2003 valós idejű védelmet biztosít a vírusok és a kártékony kódok ellen a kimenő és a bejövő elektronikus levelezés számára az új Microsoft Exchange Server 2003 platformon. A Panda Software által kifejlesztett új Panda Antivirus for Exchange 2003 vírusvédelmi rendszer a legutolsó VirusScanning API 2.5 verzióján alapszik, hogy problémamentesen integrálódjon a Microsoft Exchange 2003 platformjával.

„A Microsoft és a Panda Software közötti jó együttműködésnek és az MS Exchange 2003 szervernél alkalmazott fejlesztéseknek köszönhetően – melyek mind a felhasználók magasabb biztonságát célozták meg -, a Panda Antivirus for Exchange 2003 piaci bevezetése magasabb szintű antivírus biztonságot jelent a vállalkozások számára.” – mondta Kevin McCuistion, a Microsoft Exchange platform marketing igazgatója.

A legfontosabb újítások egyike, hogy a vírusvédelmi rendszer valós időben véd minden bejövő és kimenő üzenetet, mely átmegy az Exchange 2003-on, még akkor is, ha az Exchange szerver SMTP Gateway-ként van installálva. Mivel a szoftver tartalmazza a Panda Software antivírus motorjának legújabb generációját, ezért fel tudja ismerni, és meg tudja akadályozza a korrupt e-mail üzenetek továbbítását; így nem tudják kihasználni a legújabb javító verziókkal el nem látott e-mail kliensek gyengeségeit.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom