Connect with us

Hirdetés

technokrata

Philips-HP együttműködés: Philips DVD+R/+RW kerül a HP asztali PC-ibe

Dotkom

Philips-HP együttműködés: Philips DVD+R/+RW kerül a HP asztali PC-ibe

A Philips bejelentette a 4X DVD+R/+RW (DVD író és újraíró) HP-nak történő szállítását.

A Royal Philips Electronics bejelentette, hogy megkezdte az új DVD+R/+RW (DVD író és újraíró) adatmeghajtó szállítását a HP-nak. E szállítmányok az elsők az ebben az évben leszállítandó nagy mennyiségű 4x/2.4x DVD+R/+RW 16x/10x CD-R/RW adat meghajtó megrendelés teljesítésében.

A HP az összes terméke számára a DVD+R/+RW formátumot választotta a kizárólagos DVD író opcióként. “Néhány gyártó előrelátóan a DVD+R/+RW formátumot is beépítette multiformátumú meghajtóikba, így azonban termékeikben versenyezniük kell egy másik szükségtelen DVD író formátummal.” – jegyezte meg Leo van Leeuwen, a Philips Optical Storage elnök-vezérizgatója. “Ahogy a magasabb szintű DVD+R/+RW formátum a DVD írás standardjává válik, az iparág vezetőinek, mint például a HP és a Philips, meggyőződése, hogy minden más formátum már szükségtelen.”

“DVD+R/+RW mind a PC tárolás, mind a fogyasztói videofelvétel során a felhasználóknak kiváló élményt és kitűnő teljesítményt nyújt” – mondta John Romano, a HP Consumer PC Global Business Unit alelnöke. “A optikai tárolók múltban gyökeredző ismeretanyagával rendelkező Philips a meghajtóját csak DVD+R/+RW formátumra tervezte, olyan optimális teljesítménnyel rendelkező adat meghajtót eredményezve, amelyet könnyű használni és kielégíti a fogyasztóink digitális anyagainak kezelési és tárolási igényeit.”

Ez év során a HP már korábban bejelentette arra vonatkozó terveit, hogy a DVD+R/+RW meghajtókat a jelenleg a fogyasztói asztali PC sorozatokban megtalálható DVD meghajtók standard formátumaként fogja használni. “ Örömünkre szolgál, hogy támogathatjuk a DVD+RW Szövetségben partnerünket, a HP-t, hogy véghezvigye azt a tervét, hogy minden irodai és otthoni PC felhasználóhoz egyszerű DVD egységet jutasson el.” – mondta van Leeuwen. “Amit a Philips el akar érni az a kézikamerák kazettáinak átmásolása, vagy TV műsorok DVD-kre történő egyszerű felvétele.”

Minden, amire szüksége van az a Plus
A DVD+R/+RW formátum az írói és szerkesztői sajátosságok széles választékát nyújtja, amely a piac legfunkcionálisabb és legkönnyebben használható DVD felvevő formátumává teszi azt.

2002-ben a DVD+R/+RW írható meghajtók a nemzetközi piaci részesedésüket megnégyszerezték. A világ két legnagyobb PC gyártója segítségével (a HP és a Dell), a DVD+R/+RW piaci súlya gyári beszerelésben és a fogyasztói piacon rohamosan növekszik. DVD+R/+RW felvevők a világ minden részén, ahol elérhetőek a legnépszerűbbek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés