Connect with us

A Sense/Net kiállít a Microsoft Tech.Ed Europe nemzetközi fejlesztői konferencián

Dotkom

A Sense/Net kiállít a Microsoft Tech.Ed Europe nemzetközi fejlesztői konferencián

Hosszú idő után a Sense/Net az első magyar kiállító a Microsoft Tech.Ed Europe nemzetközi fejlesztői konferencián.

A Tech.Ed Europe néven évente megrendezett nemzetközi fejlesztői konferencia és kiállítás az idén ünnepli tizedik születésnapját. A 2003. június 30-án kezdődő jubileumi rendezvényre 6.000 informatikai szakember utazik Barcelonába, hogy személyesen tájékozódjon a legújabb műszaki megoldásokról és a fejlesztő cégek aktuális termékeiről. A 220 előadást és 80 kiállító céget felvonultató eseményen a Sense/Net – egyedüli magyar kiállítóként – saját fejlesztésű szoftvertermékét, a Sense/Net Portal Engine 5.0 vállalati portál platformot mutatja be a fejlesztő cégeknek.

A Sense/Net Portal Engine 5.0 egy .NET alapú, harmadik fél által is továbbfejleszthető termék, mely vállalati vagy szervezeti tartalmat, információt, szolgáltatásokat és folyamatokat integrál egyetlen hozzáférési ponton, azaz portálon. A szoftver segítségével a fejlesztők a különféle alkalmazásokat és egyéb forrásból származó tartalmi elemeket jeleníthetnek meg egyetlen felületen. A Sense/Net Portal Engine 5.0 egy negyedik generációs vállalati portál, mivel az alkalmazásintegráción kívül partnerintegrációt is megvalósít a vállalati intranet, Extranet és Internet portálok egységes kezelésével. A legjelentősebb hazai Sense/Net Portal Engine alapú rendszerek közé tartozik a Budapest Portál, a Miniszterelnöki Hivatal Intranet portálja és a Magyar Nemzeti Bank portálja, ugyanakkor a Sense/Net nemzetközi ügyfélkörrel is rendelkezik.

A Microsoft Tech.Ed 2003 kiállításon a Sense/Net azonban elsősorban nem a végfelhasználók, hanem a többi fejlesztő cég figyelmébe ajánlja fejlesztőeszközeit. A Sense/Net Portal Engine 5.0 a magyar piacon egyedülálló vállalati portál termék, mely külön kezeli a tartalmat és a megjelenést. Ennek köszönhetően a vállalati portál egyidejűleg tetszőleges számú különböző böngészőtípuson vagy speciális eszközön is megjeleníthető, illetve akár felhasználónként is testre szabható. A Sense/Net Portal Engine 5.0 számos hasznos szolgáltatást, többek között csoportmunka támogatást, dokumentum- és tartalom-menedzsmentet, skálázhatóságot, többnyelvűséget és teljes körű több nyelvű fejlesztői dokumentációt és támogatást nyújt a vállalati portált fejlesztő cégek igényeihez alkalmazkodva.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom