Connect with us

technokrata

Outsourcing: a teljes tartalomkezelés kihelyezése

Dotkom

Outsourcing: a teljes tartalomkezelés kihelyezése

A Xerox és a Documentum megoldása már elérhető Magyarországon is.

A Xerox bejelentette, hogy június elejétől a “Documentum” termékskálájára épülő, teljes körűen kezelt tartalomkezelési szolgáltatások teljes választékát biztosítja Európában, így Magyarországon is. A Xerox már több, mint 200 európai ügyfélnek szállított bizonyítottan költségcsökkentő és a munkafolyamatot megkönnyítő megoldásokat.

A Documentum a világ vezető vállalati tartalomkezelési megoldásokat (ECM) szállító cége, amelynek a Xerox világviszonylatban az egyik legnagyobb partnere. A két társaság a Documentum 1990-es indulásától kezdve működik együtt. A Xerox új szolgáltatásai egységes platformot és környezetet biztosítanak a felhasználó munkatársai számára az üzletfejlesztését szolgáló tartalmak létrehozása, kezelése, eljuttatása és archiválása során történő együttműködéshez.

A Xerox képzett munkatársai, legjobb gyakorlati megoldásokhoz való hozzáférésük, valamint a strukturált szolgáltatási szintek és a már tesztelt helyreállítási tervek rendelkezésre állnak. Ez alapján a Documentum alkalmazásai most gyorsabban, megbízhatóbban és költséghatékonyabban telepíthetők.

Egyedül Európában a Xerox több mint 450 sikeres Documentum projekthez szállított tartalomkezelési programokat és megoldásokat. Új, kihelyezett európai szolgáltatásain kívül a Xerox számos kiegészítő dokumentum- és tartalomkezelési szolgáltatást kíván biztosítani a jövőben, többek között szerzői, fordítói és többcsatornás kiadói, szkennelési, valamint képalkotási megoldásokat.

Az ügyfél üzleti folyamatainak meghatározása és felmérése alapján a Xerox a legmegfelelőbb megoldásokat ajánlja a költségek csökkentése, a termelékenység növelése, a folyamatok karcsúsítása és a kockázatok csökkentése érdekében.

„Napjaink kihívásokkal teli gazdasági környezetében alapvető fontosságú a vállalatok részére, hogy költségeiket leszorítsák és erőforrásaikat maximálisan hasznosítsák” – mondta Bujdosó Andrea, a Xerox Magyarország Kft. direkt értékesítési vezetője. „Új kihelyezett tevékenységeinkkel ötvözött dokumentum- és tartalomkezelési tapasztalataink révén támogatjuk ügyfeleinket fő üzleti tevékenységeik működtetésében és azok fejlesztésében .”

“A Xerox nagy múlttal rendelkezik a sikeres outsourcing szolgáltatások, valamint megalapozott tartalomkezelési gyakorlattal a Documentum termékeit illetően. Ezen ajánlatoknak egységes megoldásokká való ötvözésével jelentős piaci igényeket célzunk meg. Örömmel veszünk részt ebben a közös munkában” – mondta Jay DeWalt, a Documentum partnerkezelési részlegéért felelős elnökhelyettese.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák