Connect with us

technokrata

Behatolásvédelmi szoftverek a Sybari gondozásában

Dotkom

Behatolásvédelmi szoftverek a Sybari gondozásában

A Sybari Software bejelentette a Sybari Spam Manager kiadását az új Antigen 7.5-tel a Microsoft Exchange-re és az Antigent az SMTP gateway-ekre.

Az új termékek számos, a felhasználók által javasolt, hasznos funkciót tartalmaznak, mint például a kéretlen e-mailek szűrése, az SMTP gateway-eknél az elektronikus levelek ellenőrzése és az Antigen Central Manager (ACM) fejlesztése. A Sybari Software Antigen terméke átfogó e-mail biztonsági-, tartalomszűrő-, vírusvédelmi- és spamszűrő megoldás vezető levelező rendszerek számára, mint a Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint és Lotus Notes/Domino.

Sybari Spam Manager 1.0

A Sybari vállalatok számára kínált Spam Manager megoldása nagy teljesítményű spam- és tartalomszűrő termék, amelyet speciálisan rendszergazdák támogatására fejlesztettek ki, hogy hálózataikon csökkenjen a spam üzenetek és kéretlen levélforgalom mértéke. A Sybari Spam Managert úgy alakították ki, hogy a Sybari Antigennel együtt alkalmazva kifinomult üzenetellenőrzést biztosítson Microsoft Exchange és SMTP gateway szerverek számára. A rendszergazdák személyre szabott biztonsági szabályokat alakíthatnak ki nem megfelelő, vagy veszélyes tartalmú üzenetek felismerésére, blokkolására, törlésére vagy megjelölésére, majd karanténba helyezésére, hogy később felülvizsgálhatóak legyenek.

Antigen 7.5 for Exchange

A Sybari Antigen 7.5 for Microsoft Exchange megelőző védelmi vonalat biztosít az e-mailen terjedő vírusokkal, férgekkel és kártékony kóddal szemben. Az Antigen for Exchange új verziója továbbfejlesztett HTML jelentéseket és egy fertőzés menedzsert (outbreak manager) tartalmaz, amely lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy megfelelően kezelhessék az információkat egy vírusfertőzés során. Az Antigen 7.5 for Exchange az Exchange összes verziójával kompatibilis, beleértve az új Exchange 2003-at is.

Az Antigent nem köti egyetlen keresési technológia sem, mivel több keresőmotort használ. A keresés a memóriában zajlik. Ezek az egyedülálló tulajdonságok csökkentik a cég hálózatára nehezedő nyomást és javítják a rendszer teljesítményét.

Antigen for SMTP Gateway

Az Antigen for SMTP Gateway megelőző védelmi vonalat biztosít az SMTP gateway-en, relay-en és a routing szervereken, Windows alapokon. A hagyományos vírusvédelmi termékek úgy ellenőrzik a leveleket, hogy azokat vagy átirányítják más portokra, vagy csak azután, hogy azok elérték a levelezőszervert. Ezzel ellentétben az Antigen a levélben található fenyegetéseket még a routing folyamat során felderíti és eltávolítja. Az Antigen for SMTP Gateway minden kimenő és bejövő levelet ellenőriz a Windows 2000 szerver és Windows Server 2003 transport event sink felhasználásával.

Magyarországon a Sybari megoldásait a VirusBuster forgalmazza.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák