Connect with us

technokrata

Együttműködési megállapodás az IHM és a Magyar Teleház Szövetség között

Dotkom

Együttműködési megállapodás az IHM és a Magyar Teleház Szövetség között

2003. június 20-án együttműködési megállapodás aláírására került sor az Informatikai és Hírközlési Minisztérium és a Magyar Teleház Szövetség között.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium és a Magyar Teleház Szövetség közötti együttműködési megállapodás célja, hogy a kormányprogramnak megfelelően a közösségi hozzáférés országos kiterjesztésére, a közösségi hozzáférési pontok számának növelésére a civil szervezetekkel széles körű partnerségben kerüljön sor.

A megállapodás értelmében a minisztérium és a Magyar Teleház Szövetség között kölcsönös tájékoztatásra és tapasztalatcserére kerül sor a közösségi hozzáférést érintő kérdésekben, valamint egyeztetésre a teleház mozgalmat érintő kérdésekben, a döntések, a pályázatok előkészítésében, illetve a közösségi hozzáférés eredményeinek hazai és külföldi népszerűsítésében.

Az IHM és a Magyar Teleház Szövetség között létrejött megállapodás értelmében a teleházak vállalják a minisztérium által kiépítendő eMagyarország hálózatban való részvételt, az eMagyarország-pontok által nyújtandó szolgáltatások biztosítását a teleházakon belül; az IHM pedig a Közháló keretén belül biztosítja a teleházak szélessávú Internet-használatát.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle