Connect with us

HP-Siebel-Microsoft: új megoldásközpont Franciaországban

Dotkom

HP-Siebel-Microsoft: új megoldásközpont Franciaországban

A HP, a Siebel Systems és a Microsoft .NET megoldásközpontot nyitott a franciaországi Sophia Antipolis-ban. Az új létesítmény a Siebel eBusiness alkalmazások HP ProLiant szervereken történő sikeres bevezetéséhez nyújt segítséget a nagyvállalatok számára.

A HP új Solution Centert nyitott a franciaországi Sophia Antipolis-ban. A HP, a Siebel Systems és a Microsoft vegyes csapatával és közös finanszírozásában működő létesítmény elérhetővé teszi a HP jelenlegi és leendő ügyfelei számára a Siebel eBusiness alkalmazásokat futtató HP ProLiant szerverekben és a Microsoft .NET technológiákban rejlő előnyök hasznosításához szükséges szakértelmet.

A központban a HP, a Microsoft és a Siebel Systems szakemberei bemutatják a meglévő és potenciális ügyfeleknek, miként lehet a leghatékonyabban bevezetni a Siebel eBusiness alkalmazásokat és kiaknázni a különféle alkalmazások integrációjából eredő előnyöket a nagyvállalati környezetben. A több mint 1.800 tagú közös ügyfélkört vizsgálva jelenleg a HP a legkedveltebb platform a Siebel ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) szoftverének futtatásához.

A Sophia Antipolis-ban működő HP EMEA Technology Center részeként működő létesítmény értékes erőforrásokhoz juttatja az elektronikus üzletviteli megoldások bevezetésére és menedzselésére készülő ügyfeleket. A HP, a Microsoft és a Siebel rendszerintegrátorai konkrét ügyfélmegoldások kidolgozásához is igénybe vehetik a központ segítségét. A legnagyobb rendszerintegrátorok közül néhányan már most hasznosítják a HP Solution Center által kínált szolgáltatásokat.

A Siebel alkalmazásokat webszolgáltatásokkal, Windows Server 2003 operációs rendszerrel és Windows Server System termékekkel integráló ügyfelek hasznos támogatást kaphatnak az új HP Solution Centertől adaptív számítástechnikai környezetük kialakításához.

A Siebel eBusiness alkalmazások értékelése, megtervezése és bevezetése terén nyújtott iránymutatás mellett a HP Solution Center a Siebel rendszerek teljes életciklusának kezelésében – azon belül a menedzselésben és az integrálásban – is támogatja az ügyfeleket.

A HP EMEA Technology Center teljesítménytesztelést, „proof of concept” előkészítést, funkcionális vizsgálatokat, technológiai bemutatókat, méretezést és eszkaláció-kezelést végez.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom