Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP-Siebel-Microsoft: új megoldásközpont Franciaországban

Dotkom

HP-Siebel-Microsoft: új megoldásközpont Franciaországban

A HP, a Siebel Systems és a Microsoft .NET megoldásközpontot nyitott a franciaországi Sophia Antipolis-ban. Az új létesítmény a Siebel eBusiness alkalmazások HP ProLiant szervereken történő sikeres bevezetéséhez nyújt segítséget a nagyvállalatok számára.

A HP új Solution Centert nyitott a franciaországi Sophia Antipolis-ban. A HP, a Siebel Systems és a Microsoft vegyes csapatával és közös finanszírozásában működő létesítmény elérhetővé teszi a HP jelenlegi és leendő ügyfelei számára a Siebel eBusiness alkalmazásokat futtató HP ProLiant szerverekben és a Microsoft .NET technológiákban rejlő előnyök hasznosításához szükséges szakértelmet.

A központban a HP, a Microsoft és a Siebel Systems szakemberei bemutatják a meglévő és potenciális ügyfeleknek, miként lehet a leghatékonyabban bevezetni a Siebel eBusiness alkalmazásokat és kiaknázni a különféle alkalmazások integrációjából eredő előnyöket a nagyvállalati környezetben. A több mint 1.800 tagú közös ügyfélkört vizsgálva jelenleg a HP a legkedveltebb platform a Siebel ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) szoftverének futtatásához.

A Sophia Antipolis-ban működő HP EMEA Technology Center részeként működő létesítmény értékes erőforrásokhoz juttatja az elektronikus üzletviteli megoldások bevezetésére és menedzselésére készülő ügyfeleket. A HP, a Microsoft és a Siebel rendszerintegrátorai konkrét ügyfélmegoldások kidolgozásához is igénybe vehetik a központ segítségét. A legnagyobb rendszerintegrátorok közül néhányan már most hasznosítják a HP Solution Center által kínált szolgáltatásokat.

A Siebel alkalmazásokat webszolgáltatásokkal, Windows Server 2003 operációs rendszerrel és Windows Server System termékekkel integráló ügyfelek hasznos támogatást kaphatnak az új HP Solution Centertől adaptív számítástechnikai környezetük kialakításához.

A Siebel eBusiness alkalmazások értékelése, megtervezése és bevezetése terén nyújtott iránymutatás mellett a HP Solution Center a Siebel rendszerek teljes életciklusának kezelésében – azon belül a menedzselésben és az integrálásban – is támogatja az ügyfeleket.

A HP EMEA Technology Center teljesítménytesztelést, „proof of concept” előkészítést, funkcionális vizsgálatokat, technológiai bemutatókat, méretezést és eszkaláció-kezelést végez.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés