Connect with us

technokrata

HP nx7000 – szélesképernyős noteszgép

Dotkom

HP nx7000 – szélesképernyős noteszgép

A HP üzleti kategóriába szánt szélesképernyős noteszgépe még a héten megjelenik a nagyközönség előtt.

Kezdjük rögtön a kijelzővel: ez a HP ezen notebookja esetében 15,4 colos képátlót kapott. A maximális felbontás kétféle lehet (ártól és igényektől függően): vagy WSXGA+, vagy WXGA. A nagy TFT LCD-t egy Ati Mobility Radeon 9200-as szolgálja ki, mely saját videomemóriával rendelkezik (32 vagy 64 MB).

Processzora egy Intel Pentium M lapka, melynek órajele 1,4 és 1,6 GHz közötti lehet. Ehhez társul a minimális kiépítettség esetén is 512 MB-nyi operatív tár, de ez maximalista igények esetén akár 2 GB-ra is bővíthető. Merevlemezének kapacitása szintén a felhasználó szükségleteihez igazodhat: 40-60 GB-os háttértárak egyaránt beszerelhetők. Érdekesség, hogy a másik új, vállalati szférába szánt HP noteszgéphez hasonlatos módon itt is csak mint választható lehetőség kerül be az optikai meghajtó a hordozható számítógépbe. Ez egyébként egy DVD-ROM vagy egy kombó DVD/CD-RW drive lehet.

Mit érdemes még tudni az nx7000-ről? 3 darab 2.0-s USB, egy IEEE 1394-es és egy párhuzamos porttal is el van látva. Természetesen megtalálható a széria-felszerelésnek mondható integrált 10/100 Mbps-os Ethernet csatoló, csakúgy, mint a szintén integrált 56 Kbps-os modem. Beépített hangszórókkal és 16 bites sztereó hangok megszólaltatásának képességével is rendelkezik. Az alapmodell ára 1700 dollár.

Fizikai paraméterek

Méret: 25x35x3,4 cm
Tömeg: 2,9 kgSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle