Connect with us

technokrata

Fujitsu LifeBook S2000 – Athlon XP-M processzorral

Dotkom

Fujitsu LifeBook S2000 – Athlon XP-M processzorral

A Fujitsu egyike azon noteszgép-gyártóknak, akik az új AMD processzorok megjelenését követően azonnal alkalmazzák is a lapkákat.

Az S2000-es család S2020-as noteszgépe két változatban kapható. Eltérés csak a háttértár kapacitása (30 illetve 40 GB), a beszerelésre került optikai meghajtó tudása (CD-ROM vagy DVD/CD-RW) és a vezetékmentes hálózati technológia (802.11b) alkalmazása (vagy nem alkalmazása) között van, minden egyéb paraméterben megegyezik a két típus (no persze az árak is eltérnek).

Processzorként a napokban bejelentett 1900+-os, alacsony energiafogyasztással bíró Athlon XP-M lapka kerül ezen notebookokba. Kijelző tekintetében is igyekezett a gyártó a felhasznált energia mennyiségét a lehető legkisebbre leszorítani, ennek eredményeként ˝csak˝ egy 13,3 colos TFT LCD-t kap a vásárló a pénzéért (melyet az alaplapra integrált videovezérlő szolgál ki).

Memóriájának kapacitása 256 MB (akár 1 GB-ig is bővíthető), ez egy DDR 266-os modult jelent. Rendelkezik még integrált 56 Kbps-os modemmel, 10/100 Mbps-os Ethernet csatolóval és alapértelmezett esetben egy Windows XP Home Edition változattal (lehetőség van a Professional vagy Windows 2000 rendelésére is, ez 100 dollárral növeli meg a költségeket).

A Fujitsu által kínált alapmodell ára 1200 dollár, a nagyobb kapacitású, jobban felszerelt LifeBook pedig 1380 dolláros áron kerül forgalomba.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle