Connect with us

HP: új megbízások a pénzügyi szektorban

Dotkom

HP: új megbízások a pénzügyi szektorban

A HP új Front Office és infrastruktúra megoldásokat kínál a lakossági bankszektor számára.

A HP bejelentette, hogy számos új megoldás-szállítási és szolgáltatási megbízást nyert el az európai, közel-keleti és afrikai országokat átfogó EMEA régióban. A szerződések egyértelműen bizonyítják a vállalat pénzügyi szektorban való gyors ütemű növekedését. A HP részben új pénzintézetekkel kötött megállapodásokat, részben pedig a meglévő ügyfeleivel folytatott együttműködést bővítette ki. Fontos ügyfelei közé tartozik a NordLB Bank Group, a finn Luottokunta, az ABN AMRO Bank, az ukrán EXIM-Bank, a Szerb Nemzeti Bank, és a Credit Agricole Indosuez (CAI) Chevreux.

A HP emellett bemutatta új, Next Generation Front Office kezdeményezését, amelynek segítségével a bankok valódi értékesítési szervezetként léphetnek fel ügyfeleikkel szemben, s akár 50 százalékos költségmegtakarítás mellett fokozhatják teljesítményüket és bővíthetik bevétel-termelési lehetőségeiket. A termékek, szolgáltatások és megoldások kiegyensúlyozott kombinációjára épülő kezdeményezés a bankok front office szolgáltatásait veszi célba – tehát azt a kritikus területet, ahol az ügyfél a pénzintézettel találkozik.

A HP 25 éves szolgáltatási tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi pénzügyi ágazatban. A világ legnagyobb áru- és értéktőzsdéi közül több mint száz a HP rendszereivel dolgozik. A globális hitelkártyapiac tranzakcióinak kétharmadát HP rendszereken dolgozzák fel. A világ értékpapír-ügyleteinek 95, elektronikus átutalásainak pedig 75 százalékát a HP technológiái támogatják.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom