Connect with us

technokrata

A Vanguard Keletre terjeszkedik

Dotkom

A Vanguard Keletre terjeszkedik

A Vanguard Managed Solutions új hálózatüzemeltető központot nyit Franciaországban és Csehországban. A prágai központ Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia és a Balti államok számára nyújt támogatást.

A Vanguard Managed Solutions (VanguardMS), a menedzselt hálózati megoldások vezető szállítója bejelentette, hogy erősödő Careguard hálózati szolgáltatásainak támogatására Párizsban, és Prágában két regionális hálózatüzemeltető központot (NOC) nyit. A két új hálózatüzemeltető központ segítségével a földrajzilag heterogén nagyvállalatok, illetve a kisebb, regionális központú vállalatok egy testre szabott, rugalmas, menedzselt hálózati megoldás üzleti előnyeit élvezhetik.

A prágai hálózatüzemeltető központot, mely Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia és a Balti államok számára nyújt támogatást, 2003. május 1-jén nyitották meg. A központ első ügyfele a litván Lietuvas Telekomas volt, melynél a prágai szervizszolgálat 450 telefon-csomópont számára biztosít technikai támogatást. A központ 8-18 óráig nyújt teljes körű támogatást; más időpontban az ügyfelek az Egyesült Királyságban székelő globális hálózatüzemeltető központhoz fordulhatnak, mely a Careguard hálózati szolgáltatások szünetmentes hozzáférését biztosítja.

A VanguardMS a fő piacokon a menedzselt megoldások iránt növekvő keresletet felismerve azért bővül két új központtal, hogy az egész EMEA térséget jobban elérje. Miközben a VanguardMS Egyesült Királyságbeli, és Egyesült Államokbeli hálózatüzemeltető központjai a Careguard szolgáltatás központjai maradnak, a párizsi és a prágai regionális hálózatüzemeltető központ az EMEA térségbeli nagyvállalatokra fogja kiterjeszteni a 7×24 órás menedzsmentet és a garantált hálózati rendelkezésre állást. A regionális hálózatüzemeltető központ munkatársai szorosan együttműködnek az ügyfelekkel ezeken a földrajzi területeken, hogy olyan testre szabott, menedzselt hálózati megoldásokat vezessenek be, amelyek lefedik a teljes hálózati életciklust – a hálózatfelmérést, a tervezést, a megvalósítást, az integrációt, a menedzselést, a biztonságos hálózatüzemeltetést, és a komplett hálózati támogatást. Párizstól Prágán, és Londonon át az Egyesült Államokig a nemzetközi VanguardMS hálózatüzemeltető központokban található eszközök és rendszerek egymással szorosan együttműködve biztosítják a szolgáltatási megállapodások által garantált valódi folyamatos üzletmenetet, és azt, hogy az ügyfelek elégedettsége zavartalan legyen.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom