Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Vanguard Keletre terjeszkedik

Dotkom

A Vanguard Keletre terjeszkedik

A Vanguard Managed Solutions új hálózatüzemeltető központot nyit Franciaországban és Csehországban. A prágai központ Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia és a Balti államok számára nyújt támogatást.

A Vanguard Managed Solutions (VanguardMS), a menedzselt hálózati megoldások vezető szállítója bejelentette, hogy erősödő Careguard hálózati szolgáltatásainak támogatására Párizsban, és Prágában két regionális hálózatüzemeltető központot (NOC) nyit. A két új hálózatüzemeltető központ segítségével a földrajzilag heterogén nagyvállalatok, illetve a kisebb, regionális központú vállalatok egy testre szabott, rugalmas, menedzselt hálózati megoldás üzleti előnyeit élvezhetik.

A prágai hálózatüzemeltető központot, mely Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia és a Balti államok számára nyújt támogatást, 2003. május 1-jén nyitották meg. A központ első ügyfele a litván Lietuvas Telekomas volt, melynél a prágai szervizszolgálat 450 telefon-csomópont számára biztosít technikai támogatást. A központ 8-18 óráig nyújt teljes körű támogatást; más időpontban az ügyfelek az Egyesült Királyságban székelő globális hálózatüzemeltető központhoz fordulhatnak, mely a Careguard hálózati szolgáltatások szünetmentes hozzáférését biztosítja.

A VanguardMS a fő piacokon a menedzselt megoldások iránt növekvő keresletet felismerve azért bővül két új központtal, hogy az egész EMEA térséget jobban elérje. Miközben a VanguardMS Egyesült Királyságbeli, és Egyesült Államokbeli hálózatüzemeltető központjai a Careguard szolgáltatás központjai maradnak, a párizsi és a prágai regionális hálózatüzemeltető központ az EMEA térségbeli nagyvállalatokra fogja kiterjeszteni a 7×24 órás menedzsmentet és a garantált hálózati rendelkezésre állást. A regionális hálózatüzemeltető központ munkatársai szorosan együttműködnek az ügyfelekkel ezeken a földrajzi területeken, hogy olyan testre szabott, menedzselt hálózati megoldásokat vezessenek be, amelyek lefedik a teljes hálózati életciklust – a hálózatfelmérést, a tervezést, a megvalósítást, az integrációt, a menedzselést, a biztonságos hálózatüzemeltetést, és a komplett hálózati támogatást. Párizstól Prágán, és Londonon át az Egyesült Államokig a nemzetközi VanguardMS hálózatüzemeltető központokban található eszközök és rendszerek egymással szorosan együttműködve biztosítják a szolgáltatási megállapodások által garantált valódi folyamatos üzletmenetet, és azt, hogy az ügyfelek elégedettsége zavartalan legyen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés