Connect with us

technokrata

A Scala kibővítette partnerkapcsolatát a Fujitsu DMR Consultinggal

Dotkom

A Scala kibővítette partnerkapcsolatát a Fujitsu DMR Consultinggal

Az együttműködés eredményeképpen még szélesebb körben lesznek elérhetők a Scala kollaboratív ERP-megoldásai a Latin-Amerikában működő cégek számára.

A Scala Business Solutions bejelentette, hogy kibővítette meglévő partneri szerződését a DMR Consultinggal, a Fujitsu cégcsoport stratégiai tagjával, amely a világ harmadik legnagyobb informatikai tanácsadó vállalata.

A Scala és a DMR Consulting együttesen fogják forgalmazni, értékesíteni és implementálni a Scala hagyományos és kollaboratív ERP-megoldásait egész Latin-Amerikában: Argentínában, Brazíliában, Chilében és Mexikóban is. A Scala megoldásai a régió adottságaihoz és nyelveihez igazított termékek. Erik Haas, a Scala Business Solutions amerikai műveleteiért felelős alelnöke szerint a partnerkapcsolat kitapossa az utat a régióban a már nagyon várt webes szolgáltatások előtt.

A több mint 30 nyelven elérhető és a világ több mint 140 országában használt kollaboratív Scala ERP-megoldásokkal a vállalatok automatizálhatják és irányíthatják üzleti folyamataikat a világ akár másik felén lévő leányvállalataikra és részlegeikre kiterjedően, ugyanakkor az adatok problémamentesen konszolidálhatók a központba, ha kell, közvetlenül a nagyobb ERP-rendszerekbe. A DMR Consulting kiszolgálja a helyi vállalatokat, és a Scala meglévő ügyfelei is szélesebb körű telepítési tanácsadáshoz juthatnak a régión belül mindenütt.
A megállapodás a Scala, a DMR Consulting és a Fujitsu már meglévő partnerkapcsolatát – például a finnországi és svédországi együttműködést – egészíti ki.

A Scala jelenleg egy távoli leányvállalat vagy részleg és a vállalati központ közötti műszaki infrastruktúrát modellező laboratóriumokat telepít a DMR Consulting argentínai irodájában. A laborban bemutathatók a Scala lokalizált megoldásai és a nagyobb ERP-rendszerek közötti különféle integrációs lehetőségek.

A Scala egész világra kiterjedő partnerhálózata egyedi integrációs, értékesítési és üzembe helyezési szolgáltatásokat biztosít több mint 120 országban, a kollaboratív ERP-szoftverrel kapcsolatos számos különféle előnyt, például üzleti, alkalmazás- és műszaki szakértelmet nyújtva a vásárlóknak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák