Connect with us

Hirdetés

technokrata

A nagyhal megeszi a kishalakat

Dotkom

A nagyhal megeszi a kishalakat

A BIG FISH Internet Kft. és a CyberMind Technologies Kft. megállapodást kötöttek a két vállalat egyesítéséről.

A webes piac két jelentős szereplőjének, a BIG FISH Internetnek és a CyberMind Technologies-nak a fúziója révén az egyik legjelentősebb magyar webdesign cég jön létre. Az egyesüléstől mindkét vállalat jelentős hatékonyságnövekedést vár, a 2003-as árbevétel, mely kizárólag internetes fejlesztésekből származik, a tervek szerint már meghaladja a 100 millió forintot.

A BIG FISH közel három éve meghatározó szereplője a magyar Internet-szektornak, olyan portálok elindításában működött közre, mint a Habostorta, az Est, a BigBrother, az MNO vagy a Tőzsdecápa. Vállalati ügyfelei közé tartozik az Argosz Biztosító, az Axelero/Origo, a Concorde, a Generali, a G´Roby, a K&H Bank, a Nestlé, az Unilever, illetve a Vivendi. A CMT az egyesülésbe olyan ügyfeleket hoz magával mint a Fundamenta, a Fundy, a Hírkereső, a MALÉV, illetve a Trigránit Csoport.

Az egyesült vállalat BIG FISH Internet Kft. néven működik tovább, új vezetője a CMT korábbi ügyvezető igazgatója, Haász Gabriella. A fúzió alkalmából a BIG FISH új arculattal és honlappal mutatkozik be.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés