Connect with us

Hirdetés

technokrata

Portocom: noteszgépek kedvezménnyel

Dotkom

Portocom: noteszgépek kedvezménnyel

Mobil számítógépek és LCD PC-k adókedvezményes vásárlására nyílik lehetőség a Portocom Számítástechnikai Részvénytársaságnál a Sulinet Expressz program keretében.

Az újabb állami pályázaton nyertes cég kedvezményes árat és speciális finanszírozási lehetőséget dolgozott ki annak érdekében, hogy a vásárlásra jogosultak a 60.000 forintos adókedvezményt hatékonyan használhassák fel nagyobb értékű számítástechnikai berendezések vásárlására is.

A Portocom nyert a három szaktárca (munkaügyi-, informatikai- és oktatási tárca) összefogásával meghirdetett Sulinet Expressz programon. A pályázat különösen fontos a vállalakozásnak, amely társadalmi felelősségvállalási programja révén minden évben a különlegesen tehetséges gyermekek számára mobil számítógépei révén biztosítja a továbbfejlődési lehetőséget a Portocom Oroszlánköröm pályázattal.

Júniustól a vállalatnál a pedagógusok, az oktatók, jövedelemmel rendelkező egyetemi, főiskolai hallgatók, általános, illetve középiskolás diákok vagy első, nappali alapképzésben részt vevő hallgatót nevelő szülők számára kedvezményes mobil számítástechnikai eszköz vásárlásra nyílik lehetőség. Azon túl, hogy a cégtől beszerezhető notebookok és LCD PC-k árából 60 ezer forint évente visszaigényelhető, a Portocom a fenti vásárlókörnek kedvezményes árakkal árusítja a számítástechnikai eszközöket. A cég bízik az állami pályázat sikerében, amely lehetővé teszi, hogy az oktatás minél szélesebb területén elterjedjenek a mobil számítástechnikai eszközök, amelyek különösen hasznosak lesznek az élményalapú prezentációs tanítás és a helyhez nem kötött tanulás területén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés