Connect with us

technokrata

Portocom: noteszgépek kedvezménnyel

Dotkom

Portocom: noteszgépek kedvezménnyel

Mobil számítógépek és LCD PC-k adókedvezményes vásárlására nyílik lehetőség a Portocom Számítástechnikai Részvénytársaságnál a Sulinet Expressz program keretében.

Az újabb állami pályázaton nyertes cég kedvezményes árat és speciális finanszírozási lehetőséget dolgozott ki annak érdekében, hogy a vásárlásra jogosultak a 60.000 forintos adókedvezményt hatékonyan használhassák fel nagyobb értékű számítástechnikai berendezések vásárlására is.

A Portocom nyert a három szaktárca (munkaügyi-, informatikai- és oktatási tárca) összefogásával meghirdetett Sulinet Expressz programon. A pályázat különösen fontos a vállalakozásnak, amely társadalmi felelősségvállalási programja révén minden évben a különlegesen tehetséges gyermekek számára mobil számítógépei révén biztosítja a továbbfejlődési lehetőséget a Portocom Oroszlánköröm pályázattal.

Júniustól a vállalatnál a pedagógusok, az oktatók, jövedelemmel rendelkező egyetemi, főiskolai hallgatók, általános, illetve középiskolás diákok vagy első, nappali alapképzésben részt vevő hallgatót nevelő szülők számára kedvezményes mobil számítástechnikai eszköz vásárlásra nyílik lehetőség. Azon túl, hogy a cégtől beszerezhető notebookok és LCD PC-k árából 60 ezer forint évente visszaigényelhető, a Portocom a fenti vásárlókörnek kedvezményes árakkal árusítja a számítástechnikai eszközöket. A cég bízik az állami pályázat sikerében, amely lehetővé teszi, hogy az oktatás minél szélesebb területén elterjedjenek a mobil számítástechnikai eszközök, amelyek különösen hasznosak lesznek az élményalapú prezentációs tanítás és a helyhez nem kötött tanulás területén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle