Connect with us

Újabb sikerek: ArchiCADet használ a VW

Dotkom

Újabb sikerek: ArchiCADet használ a VW

A Volkswagen AG ArchiCAD 8-cal tervez: vállalati arculat az autószalonok számára.

A Graphisoft bejelentette, hogy a cég termékkínálatának vezető szoftverét, az ArchiCAD 8-at bevezetik Európa legnagyobb autógyártójánál. A Volkswagen AG Viszonteladói Építési Tanácsadó Irodája ezentúl a Graphisoft megoldását alkalmazza világszerte autószalonjai építésére és átalakítására. Ez elsősorban azt jelenti, hogy az autógyártó óriás integrálja a VW márka építészeti elemeit a vállalati arculatba és támogatja partnereit azok alkalmazásában. Hosszantartó tesztelés és minden részletre kiterjedő elemzés után döntött a VW AG a Graphisoft megoldása és 15 licenc megvásárlása mellett.

Az ArchiCAD és GDL objektum-technológiája segítségével a Tanácsadó Iroda tervezői tovább kívánják optimalizálni az autószalonoknak nyújtott szolgáltatásaikat. Michael Schramm, a VW Viszonteladói Építési Tanácsadó Irodájának projektvezetője szerint ez mindenekelőtt azt jelenti, hogy a szoftverrel gyorsan és helyben elvégezhetik az állapotfelmérést és –rögzítést. Továbbá rövid idő alatt elkészíthetik a koncepciók és gyakorlati megoldási javaslatok prezentációit, és mindezzel tovább növelhetik értékesítési partnerek bizalmát, elkötelezettségét.

A cél az, hogy az ArchiCAD 8 nyújtotta lehetőségeket kiaknázva egységes, a világ minden táján alkalmazható tervezési útmutatók készüljenek a tervezőcsoportok számára, anélkül, hogy le kellene mondaniuk a kreativitásról és az egyedi építészeti megoldásokról. Ebben jelentős szerepet játszik a GDL objektum-technológia, amely tökéletesen parametrikus építőelemeket biztosít a számítógépes építészeti tervezési feladatok megkönnyítésére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom