Connect with us

technokrata

Packard Bell: pozícióerősítés a Sulinet Program révén

Dotkom

Packard Bell: pozícióerősítés a Sulinet Program révén

A Packard Bell a Sulinet Program révén erősíti pozícióit az otthoni számítógépek magyar piacán. Értéknövelő partner a Szinva Net és az Electro World.

Növelni kívánja magyarországi PC-piaci részesedését Európa egyik vezető háziszámítógép-gyártója (forrás: Gartner Dataquest, 2003. január), a NEC Computers International csoporthoz tartozó Packard Bell. A Packard Bell magyarországi partnereivel, a Szinva Nettel és az Electro Worlddel indul a Sulinet Expressz Programban.

Packard Bell: Európában az első az otthoni számítógépekben
A NEC Corporation (2001-ben 42,9 milliárd dollár forgalom, több mint 150.000 alkalmazott világszerte) leányvállalata, a NEC CI Európa ötödik legnagyobb személyiszámítógép-gyártója. Két márkával – az otthoni felhasználók számára a Packard Bell, a professzionális felhasználók számára a NEC márkával – van jelen a piacon. A vállalat célja, hogy az otthoni számítógépek terén kivívja az elsőséget Európában, s ugyanakkor kulcsszerepet töltsön be a professzionális gépek gyártói között is.

Packard Bell: a fogyasztóknak készült megoldások úttörője
A Packard Bell különlegessége, hogy képes könnyen használható megoldásokba csomagolni a gondosan kimunkált technikát. Nagy hagyományokkal rendelkezik a kimondottan otthoni célra fejlesztett multimédia megoldásokban. Példa erre a 2001-ben bemutatott Video Dre@m Machine, az első PC Európában, amellyel a felvételek letöltésétől a DVD-RW-re írásig a teljes videoszerkesztési folyamat elvégezhető volt. Különös hangsúlyt fektet a Packard Bell a számítógéppel most ismerkedők számára kidolgozott felhasználóbarát megoldásokra, így az online és nyomtatott kézikönyvekre, telepítési útmutatókra, valamint az előre telepített minőségi alkalmazásokra.

Szinva Net és Electro World: illeszkednek a Packard Bell üzleti modelljébe
A Szinva Net 1989 óta a Packard Bell partnere. Értéknövelő viszonteladóként jelentősen hozzájárult a márka magyarországi sikeréhez. „Közigazgatási és oktatási intézményekben kivívott sikerei, több mint harminc pontból álló, kiterjedt partner- és szervizhálózata és az ország bármely pontján elérhető vevőszolgálata miatt a Szinva Net nagyszerűen illeszkedik a Packard Bell filozófiájához” – mondja Michel De Bievre, a NEC Computers International nemzetközi részlegének vezérigazgatója. „A Packard Bell egyik vezető nyugat-európai viszonteladójának, a Dixons Csoportnak a magyarországi leányvállalatával, az Electro Worlddel kialakított együttműködés révén a Sulinet Programban induló Packard Bell nagyszerű lehetőséget kapott arra, hogy erősítse jelenlétét a fogyasztói számítógépek magyarországi piacán.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle