Connect with us

Network Associates védelem a Microsoft Exchange Server 2003-hoz

Dotkom

Network Associates védelem a Microsoft Exchange Server 2003-hoz

A McAfee Security bejelentette, hogy a még idén megjelenő Exchange Server 2003-at vírusvédelmi és spamellenes technológiákkal támogatja.

„Az Exchange partnerek, köztük a Network Associates kulcsfontosságú szerepet játszanak olyan kritikus fontosságú szolgáltatások terén, mint a kéretlen reklámlevelek kiszűrése vagy az átfogó vírusvédelem nyújtása közös partnereinknek.” – mondta Kevin McCuistion, az Exchange Server marketing-igazgatója.

A McAfee GroupShield és a McAfee SpamKiller az Exchange Server 2003-as vállalati verziójához fejlesztett béta-bemutatása 2003 harmadik negyedévére várható. Ezek a termékek a McAfee Sefcurity legfejlettebb vírusvédelmi és spam ellenes megoldásai, melyek már kihasználják az új Exchange API-k kínálta lehetőségeket.

„A Microsoft szoros közreműködése az operációs rendszer szintű új API-k létrehozásában segít minket abban, hogy összetettebb, jobb védelmet garantáló vírus-, és spam-ellenes megoldásokat kínáljunk jelenlegi és jövőbeni ügyfeleinknek.” – mondta Jeffrey Green, a McAfee Security tervezésért felelős elnökhelyettese. „Támogatjuk azt az innovációt, amelyet a Microsoft az új Exchange platformmal hajt végre, és szorosan együtt fogunk dolgozni a fejlesztőcsapattal, hogy a GropupShield-et és a SpamKiller-t használó ügyfeleinknek a tartalombiztonsági megoldások még szélesebb skáláját kínálhassuk.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom