Connect with us

technokrata

LLP: ERP rendszert a KPMG-nek

Dotkom

LLP: ERP rendszert a KPMG-nek

LLP Budapest által forgalmazott SunSystems a KPMG-nél.

A magyarországi székhelyű KPMG Central and Eastern Europe, amely a könyvvizsgálati, adó-, jogi- és pénzügyi szolgáltatások meghatározó képviselője, az LLP Budapest által forgalmazott SunSystems-t választotta pénzügyi folyamatainak kezelésére hat kelet-európai országban működő irodája számára. Az LLP-vel együttműködve már összesen 11 KPMG iroda használja a régióban a SunSystems vállalatirányítási rendszert.

A két cég közötti megállapodás ezúttal a KPMG bulgáriai, észtországi, horvátországi, jugoszláviai, lettországi és szlovéniai irodáit érinti, a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában és Romániában már évek óta ezzel az ERP rendszerrel dolgoznak.

A KPMG számára az LLP Budapest szállítja a licenceket, valamint magyar szakértők végzik az installációt és biztosítják a rendszer folyamatos működésével kapcsolatos karbantartási szolgáltatásokat. Ezen a héten már el is kezdődik a munka Észtországban és Lettországban. A KPMG által vásárolt SunSystems megoldás Windows NT Serveren fut majd, melyhez adatbázis-kezelőként az MS SQL-t használják. A pénzügyi (könyvelés, devizakezelés, tárgyi-eszköz) modulokon kívül a rendszer-menedzsment információs eszközét, a Vision Executive-ot is megvásárolták összetett riportjaik készítéséhez. A SunSystems biztosítja majd az információáramlás összefogását a cégcsoporton belül és az új irodákban is.

A Fortune 500-as listán szereplő vállalatok negyede, az FTSE 100-as lista cégei közül pedig 60 használja a SunSystems vállalatirányítási rendszert. Az elmúlt 20 év során a SunSystems megoldás 18.000 vállalatnál került bevezetésre több mint 190 országban, 30 különböző nyelven, olyan kiegészítő eszközökkel együtt, amelyek a helyi és globális tevékenységet is támogatják.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle