Connect with us

technokrata

Az Interware a leendő szakemberekre is figyelmet fordít

Dotkom

Az Interware a leendő szakemberekre is figyelmet fordít

III. BME Nemzetközi 24 órás Programozói Csapatverseny ezüstfokozatú támogatója az Interware.

2003. május 16. és 18. között tartották a harmadik alkalommal a Magyar Villamosmérnök-hallgatók Egyesületének és a Schönherz Kollégium Számítástechnika Körének szervezésében a BME Nemzetközi 24 órás Programozói Csapatversenyt, melynek ezüstfokozatú támogatója az Interware Rt volt.

A szervezők bevallása szerint a verseny elsődleges célja, hogy az informatikus hallgatóknak és a gyakorlott informatikusoknak lehetőséget nyújtsanak tudásuk, ismereteik, kitartásuk és így talán Önmaguk határainak megismerésére extrém körülmények között.

A 4.000 euró összdíjazású verseny három fős csapatok közt zajlott 24 órán keresztül. Újdonság, hogy a versenyt most először hirdették meg nemzetközi szinten, s a helyszíni versenyre a 32 magyar csapaton kívül érkeztek még Svédországból, Lengyelországból, Lettországból, Németországból, Hollandiából és Görögországból is.

Az Interware Rt. minden résztvevőnek meghívást nyújtott át, mellyel az érdeklődők a magyarországi piacvezető szerver hosting szolgáltató géptermeibe juthatnak el, ahol az Interware munkatársai körbevezetik, elmondják és bemutatják a gépterem működését, biztonsági rendszerét, illetve válaszolnak a felmerülő kérdésekre. Az ide látogatók láthatják többek közt az Index.hu, Tar.hu, Big Fish, Carnation, TV2, RTL Klub, Sanoma Lapkiadó Rt., Elender Üzleti Kommunikáció, Senorg szervereit.

A kiemelkedő eredményt elérő csapatok egy éves illetve fél éves szerverhosting és teljes körű domain szolgáltatásban részesültek.

Mint Pámer Róbert, az Interware Rt. vezérigazgatója elmondta: “Mindig is fontosnak tartottuk, hogy a leendő szakemberek minél hamarabb megismerjék cégünket, szolgáltatásainkat és örömünkre szolgál, hogy a legjobb eredményt elérőket Ügyfeleink között üdvözölhetjük.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle