Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP nyereményakcióban autó volt a fődíj

Dotkom

A HP nyereményakcióban autó volt a fődíj

Maximális élményt nyújt a Mini.

Kovács Zoltán csak egy többfunkciós készüléket szeretett volna venni. Nem volt elképzelése, milyen márkájú, színű, méretű legyen, csak azt tudta, szüksége van egy faxra, egy szkennerre egy nyomtatóra és egy másolóra. Az üzletben rögtön megragadta a HP PSC 2210 tetszetős külseje, valami azt súgta neki: „igen, ez az!” Mielőtt azonban elhamarkodottan döntött volna, megnézte a prospektust. A többfunkciós készülék mindazokkal a tulajdonságokkal rendelkezett, amire vágyott: gyors, könnyű kezelni és kis helyen is elfér.

Nagy örömmel vitte haza újdonsült szerzeményét, amikor is egy hirdetésre lett figyelmes: „Mini Cooper a HP-től? Most megnyerheti két HP termék megvásárlásával! Miért is ne, ha ilyen egyszerű?”. Először nem vette komolyan a felhívást, aztán hirtelen átvillant az agyán, hogy ha vesz még egy csomag fotópapírt, beküldi a vonalkódokat, még nyerhet is. „Miért is ne, ha ilyen egyszerű?”, gondolta magában. És a gondolatot tett követte: másnap megvette a fotópapírt is. Úgy érezte, most nyerni fog.

Előtte nem volt nagy játékos, életében kipróbált ezt-azt, de a vak szerencsében sosem bízott. Miért is tette volna, hisz mindenért megdolgozott életében. Tíz évig táncolt a Közép-Európa Táncszínházban, majd az Agykontroll-tanfolyam elvégzése után életmódot váltott. Feladta táncos karrierjét és belevetette magát az üzleti életbe: jelenleg biztosítási tanácsadó, hitelközvetítő, ingatlan tanácsadó, társtulajdonosa egy ékszer nagykereskedésnek és egy étteremnek.

És megérzése bejött. Egy nap felhívták, hogy megnyerte a fődíjat. Először azt hitte, ugratják. Kis időnek el kellett telnie, mire felfogta, mi történik vele. Az autót ünnepélyes keretek között adta át neki a HP termékmenedzsere. Korábban a multifunkciós készülék mellé ajándékként digitális fényképezőgépet adott a HP, melyet egy nagyszerű, a digitális fényképezést bemutató szakkönyvvel egészített ki az átadó ünnepségen. A digitális technikát saját bevallása szerint eddig nem ismerte, de hamar megszerette, miután kipróbálta. Most már azt fontolgatja, nemsokára vesz egy magasabb kategóriájú gépet. „Hálás vagyok a HP-nek, mert nemcsak egy autót kaptam ajándékba, hanem új lehetőségeket nyitott az életemben.”

A HP Képalkotási és Nyomtatási divíziójáról
A HP Képalkotási és Nyomtatási Rendszerek (IPG) divíziója az otthoni és vállalati használatra szánt lézer- és tintasugaras, nagy formátumú, valamint különleges iparági nyomtatórendszerek, a képalkotási és -beviteli eszközök (digitális fényképezőgépek, szkennerek, projektorok) vezető nemzetközi szállítója. Jól ismert, közkedvelt termékeivel a magyar piacon is előkelő pozíciót vívott ki, a képalkotási és nyomtatási rendszerek legtöbb szegmensében világviszonylatban és hazánkban is piacvezető.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés