Connect with us

F-Secure vírusvédelem a Microsoft Exchange Server 2003-hoz

Dotkom

F-Secure vírusvédelem a Microsoft Exchange Server 2003-hoz

Az F-Secure Corporation bejelentette, hogy az F-Secure Anti-Virus for Microsoft Exchange legújabb verziója támogatja az Exchange Server 2003 környezetet.

A több keresőmotorral és automatikus frissítési szolgáltatásokkal felvértezett F-Secure Anti-Virus for Microsoft Exchange nemcsak az e-mail forgalmat figyeli, hanem megállítja a nyilvános mappákban elhelyezett dokumentumokban és feljegyzésekben található vírusokat is.

Az F-Secure Anti-Virus for Microsoft Exchange szilárd és nagyteljesítményű Exchange 2003 anti-vírus megoldást biztosít a Microsoft alacsony szintű víruskereső fejlesztőkörnyezetének felhasználásával. A termék lehetővé teszi a tartalomszűrést is, amely a biztonság mellett a hálózati sávszélesség megtakarítását és a jogi problémák lehetőségének csökkentését is eredményezi. A fertőzéskezelés, valamint a részletes jelentéskészítés és figyelmeztetés funkciók biztosítják a gyors reagálást a vírusfertőzésekre, és kiváló rálátást nyújtanak a hálózat állapotára.

„Ezzel a verzióval az F-Secure az összes Exchange 2003 felhasználó számára kiváló vírusvédelmet nyújt, amelyet az egyszerű üzembe helyezés és felügyelet figyelembe vételével készítettek,˝ – mondta Pirkka Palomäki, az F-Secure marketingért felelős alelnöke. „Az egyedi termékfelépítésnek köszönhetően a megoldás megfelel a szerény informatikai erőforrásokkal rendelkező kis- és középvállalkozásoknak éppúgy, mint a méretezhetőséget és terhelésmegosztást igénylő nagyvállalatoknak.˝Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom