Connect with us

technokrata

Network Associates: új hálózatvédelmi platform

Dotkom

Network Associates: új hálózatvédelmi platform

A Sniffer Network Protection Platform az informatikai struktúrák és más vállalati hálózatok védelmét, működésük zavarmentességét biztosító legfejlettebb megoldásokat tartalmazza.

„Külső és belső fenyegetések, féreg és trójai vírusok, rosszindulatú alkalmazások és fókuszált támadások fenyegetik a hálózatok külső pontjait vagy akár magát a központot. A Sniffer Network Protection Platform tartalmazza a kritikus fontosságú hálózatokat fenyegető támadások kiszűréséhez, azonosításhoz és elhárításához szükséges Network Associates megoldásokat.” – mondta Eric Hemmendinger, az Aberdeen Group biztonságtechnológiai kutatási igazgatója.

A komplex hálózati problémák és kártékony támadások ellen kifejlesztett hálózatvédelmi platform kifejezetten vállalati hálózatok biztonságának, optimális teljesítményének és integritásának védelmére készült. A platform több élenjáró hálózatmenedzsment megoldásból és védelmi modulból áll:

Sniffer Technologies s6040: egyedülálló teljesítményű, valósidejű Expert Analysis funkcióval rendelkező megoldás. A Sniffer Technologies legfrissebb és leghatékonyabb hibaelhárító és hálózatteljesítmény menedzsment megoldása kifejezetten a gigabites sebességű hálózatok központjának menedzselésére tervezett alkalmazás. A teljesítmény és a hatékonyság javítását, a költségek csökkentését olyan megoldások segítik, mint az aszimmetrikus route-olás, vagy a maximum négy, full-duplex médiamodul támogatása. A Sniffer Technologies s6040 segítségével az adminisztrátor radikálisan csökkentheti a hálózatbiztonság és az optimális teljesítmény összetett problémáinak megoldásához szükséges időt.

Sniffer Disributed 4.3: a Sniffer Technologies alkalmazásain futó analízisszoftver, hibaelhárító és hálózatteljesítmény menedzsment megoldás. A 4.3-as verzió újdonsága, hogy RMON+ funkcionalitást tud telepíteni olyan, távoli telephelyek vagy kirendeltségek rendszereire, ahol az Expert Analysis megléte nem szükségszerű. Az új megoldás segítségével a felhasználó hálózata működését a központi, az üzletmenet szempontjából kritikus fontosságú folyamatoktól áttekintheti egészen a hálózat pereméig, ahol a végfelhasználók az ügyfelekkel tartják a kapcsolatot.

A network Performance Orchestrator (nPO), amely teljessé teszi a platformot, tartalmazza az nPO Manager 2.0 és az nPO Visualizer 2.1 megoldásokat. Az nPO továbbfejlesztett verziója a globális hálózatok menedzselésében, biztosításában és növekedésük előretervezésében segíti a szakembereket.

Az nPO Manager 2.0 fejlett központi menedzsment, adminisztrációs és biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek a Sniffer Technologies alkalmazásainak egy helyről történő globális karbantartását teszik lehetővé. Újdonság a több nyomon egyidejűleg futó analízis képessége, melynek segítségével az adminisztrátor percekre csökkentheti a hiba azonosításának egyébként akár napokig is eltartó folyamatát.

Az nPO Visualizer 2.1 a hálózatteljesítményt, a sávszélesség kihasználtságát, a globális statisztikákat és a felhasználói trendeket összefoglaló jelentésekbe foglalja. A jelentések segítségével az adminisztrátor tökéletesen átláthatja és megértheti a hálózat működését.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle