Connect with us

technokrata

NetScreen: előtérben a távoli telephelyek és a távdolgozók

Dotkom

NetScreen: előtérben a távoli telephelyek és a távdolgozók

A Telindus Hungary bejelentette, hogy a Magyarországon általa képviselt amerikai NetScreen Technologies új taggal, a NetScreen-5GT-vel, egy alsó piaci szegmensben lévő készülékkel bővíti egyedi gyártású integrált tűzfal- és virtuális magánhálózati (VPN) biztonsági megoldásainak termékcsoportját.

A NetScreen-5GT nyújtja azt a tűzfalat, VPN-t, szolgáltatás megtagadása útján történő védelmet, teljesítményt és rugalmasságot, amelyre a vállalkozásoknak szükségük van, hogy hatékonyan biztosítsák távoli telephelyeik és távdolgozóik munkáját. A jövőbeli biztonsági igények kiszolgálása érdekében bővült a memória és a CPU teljesítőképessége, ideértve a behatolásérzékelést és -megakadályozást (IDP), valamint a Trend Micro hálózati víruskeresését.

„A NetScreen-5GT ideális platformként szolgál a Trend Micro víruskeresőjének illesztéséhez, amely képes jelentősen megnövelni a biztonságot egy egyszerű szoftverbővítésen keresztül.” – mondta David Flynn, a NetScreen marketingért felelős alelnöke. „Ez különösen értékes lesz olyan távoli telephelyeken, ahol az informatikai erőforrások korlátozottak, és enélkül a támadásokat nehéz megfékezni.”

A NetScreen-5GT készülék 75 Mbps tűzfal áteresztőképességet és 20 Mbps 3DES VPN teljesítményt kínál. Maximum 10 IPSec VPN csatornát és maximálisan 2000 programfolyamatot támogat. A NetScreen-5GT platform rendelkezik még öt 10/100 automatikus érzékelő, automatikus javító porttal, egy kezelőpulttal és egy modem porttal.

A NetScreen-5GT egyik változata, mint más NetScreen készülékek is, támogatja az olyan dinamikus útválasztási protokollokat, mint például a RIP 2, BGP és az OSPF, valamint az olyan rugalmassági és fail-over tulajdonságokat, amelyekre gyakran szükség van a nagy megosztott vállalati környezetekben, mint például a tárcsázási másolatkészítés és az intelligens fail-over képességek a csatlakozás redundanciája érdekében.

A NetScreen-5GT mostantól kapható. A NetScreen-5GT-hez való víruskereső upgrade várhatóan 2003 második felében lesz kapható kiegészítő díj ellenében.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle