Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Scala tovább növeli piacát Lengyelországban

Dotkom

A Scala tovább növeli piacát Lengyelországban

Egyre több, Lengyelországban üzleti tevékenységet folytató vállalat választja az iScala kollaboratív ERP-rendszerét üzleti folyamatai tökéletesítésére.

Tovább nőtt a Scala Business Solutions lengyelországi piaci részesedése: Lengyelországban egyre több cég használja az iScala szoftvert.

A Scala 1993-as lengyelországi elindulása óta az ott működő cégek közül több mint 200 telepített Scala szoftvert és vásárolt szolgáltatást. Számos iparágvezető vállalat állt át az iScalára, a tavaly kereskedelmi forgalomba került kollaboratív ERP-rendszerre.

Az Ondeo Nalco –a vízkezelő vegyszerek területén vezető cég – az iScala pénzügyi és logisztikai moduljait implementálta. Az Ecco-Papier Sp. z.o.o., (amely a multinacionális M-Real papírszállító cég egyik egysége) hagyományos ERP-rendszerét a Scala connectivity megoldásaival (Scala Connectivity Solutions – SCS) bővítette ki. Ez lehetővé tette, hogy az Ecco-Papier egy kiegészítő terjesztési csatornát hozzon létre egyes vásárlói számára, amely elősegíti az együttműködést. A Scala szoftvere révén az Ecco Papier vásárlóinak megrendelései közvetlenül ERP-rendszereikbe adhatók fel, a társaság számára pedig a szoftver a raktárkészletek, rendelések, szállítások, aktuális árlisták és a szállítási határidők folyamatos online hozzáférését biztosítja. Az automatizált belső eljárások költségmegtakarítást eredményeztek. Az Ecco-Papier most az iScala 2.2-re – a Scala kollaboratív ERP-rendszerének új verziójára – való átállást tervezi, amely ez év harmadik negyedévében kerül piacra.

A Scania – amely a világ egyik legnagyobb nehézgépjármű-, busz- és motorgyártója – az országban való terjeszkedése és Slupskban található termelőegységének egyre növekvő buszgyártása miatt úgy döntött, hogy Lengyelországban az iScalára áll át. A folyamat során, a teljesen integrált adatáramlás eléréséhez a társaság logisztikai modulokkal fogja bővíteni meglévő pénzügyi moduljait. A projekt második szakaszában a Scania SCS kapcsolati megoldásokat helyez majd üzembe a cég és a szállítók közötti elektronikus adatcsere, valamint a rendelések feldolgozásának meggyorsítása és a lehetséges hibák kiküszöbölése érdekében.

A krakkói Radisson Hotel egy újabb vendéglátó ipari vállalat, amely az iScala használata mellett döntött. A Scala megoldásait Lengyelországban a Marriott Hotel, a Bristol Hotel, az Amber Baltic, a Hyatt és a varsói Radisson már használja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés