Connect with us

technokrata

Oracle-partner lett a Grepton

Dotkom

Oracle-partner lett a Grepton

Szélesebb szolgáltatás-skála: új, tanácsadási üzletág.

Az Oracle Partner Program keretében Certified Partnerré lépett elő a Grepton Informatikai Rt. A vezető informatikai megoldásszállítóként ismert és elismert vállalat a piaci igényekhez igazodva Oracle technológiával bővítette portfolióját. A még teljesebb körű szolgáltatás nyújtása érdekében a Grepton április 1-jétől létrehozta új, üzleti tanácsadás üzletágát, amelyben ötvöződik a klasszikus és technológiai tanácsadásban szerzett szakértelem.

A Grepton Rt. négy Microsoft Gold Certified Partneri címe mellé a közelmúltban megkapta az Oracle Certified Partner minősítését is. A cím megszerzéséhez a pályázónak rendelkeznie kell megfelelően képzett, vizsgázott szakemberekkel, és évente legalább két referenciaértékű informatikai projekttel, melyekben Oracle-alapú megoldások kerültek bevezetésre. A vállalat az üzleti igények alapján döntött szolgáltatási körének az Oracle-technológia irányába történő szélesítéséről.

A recesszió korában elengedhetetlen az ügyfelekkel és partnerekkel való közös gondolkodás, vagyis – a szükséges technológia kiválasztása előtt – az üzleti igényeket pontosan le kell fordítani technológiai igényekre és az informatikai beruházások üzleti megtérüléséről is beszélni kell. A cégek a céljaikat, igényüket fogalmazzák meg, az azok kielégítésére legmegfelelőbb eszközök, módszerek, technológiák kiválasztását széleskörű tapasztalattal rendelkező tanácsadókra bízzák. Az üzleti igények felmérésében a klasszikus tanácsadó cégek kiválóan működnek, azonban ezek a cégek nem feltétlenül rendelkeznek a legbiztosabb technológiai háttérismerettel. Az informatikai szakértőként működő Grepton Rt. felismerte, hogy szükség van e két szakértelem együttes birtoklására, a rugalmasságra és a még teljesebb körű szolgáltatás nyújtására, ezért április 1-jétől létrehozta új, üzleti tanácsadás üzletágát, amelynek vezetésével Csala Zsoltot bízta meg, aki korábban az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Rt.-nél üzletág vezetőként dolgozott.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák