Connect with us

A magyar nem megy Berlinbe kiállítani?

Dotkom

A magyar nem megy Berlinbe kiállítani?

Szórakoztatóelektronikai Szakkiállítás Berlinben – magyar résztvevők nélkül?

Rendkívüli érdeklődés mutatkozik a Nemzetközi Híradástechnikai Kiállítás iránt, melyet augusztus 28. és szeptember 3. között rendeznek Berlinben.

Mint ismeretes, a világ legnagyobb fogyasztási elektronikai cikk gyártói már mind bejelentkeztek a kiállításra, és azt is tudni lehet, hogy a legnagyobb újdonságaikat mutatják majd be.

A szervezők reményei szerint az idén a tavaly előtti Nemzetközi Híradástechnikai Kiállításhoz hasonló eredményt tudnak majd felmutatni, amikor is 40 országból 915 vállalat mutatta be kínálatát a 370 ezer látogató részére.

Tavaly a szórakoztató elektronikai készülékek európai piaca elérte a 85 milliárd eurót, amiből Németország 22 százalékkal részesedett. Magyarországon a GfK Hungária adatai szerint a szórakoztató elektronika piaca 110 milliárd forint körül volt 2002-ben.

A Messe Berlin hivatalos magyarországi képviseletét ellátó Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara nyilvántartása szerint a kiállításra magyar cégek eddig nem jelentkeztek. A CeBIT nagykönyve szerint az idén megrendezett hannoveri kiállításon összesen kilenc magyar cég vett részt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom