Connect with us

Vodafone: új kommunikációs infrastruktúra 3Com technológiával

Dotkom

Vodafone: új kommunikációs infrastruktúra 3Com technológiával

A Vodafone Egypt teljesen új kommunikációs infrastruktúrát épít ki 3Com Gigabit Ethernet switch-ek és az XRN technológia felhasználásával.

Mivel a Vodafone Egypt piaci dominanciája arra épül, hogy úttörő mobil távközlési szolgáltatásokat nyújt az ügyfelei számára, ezért a vállalat minden működési területén csak a legjobb technológiákat hajlandó használni. A vállalat folyamatos üzleti növekedésének támogatása és a működési hatékonyság javítása érdekében a Vodafone Egypt a 3ComeXpandable Resilient Networking (XRN) technológia és Gigabit Ethernet switchek felhasználásával újjáépíti a kommunikációs infrastruktúráját.

A 3Com egy számos jól ismert hálózati gyártó részvételével rendezett versenytárgyalást követően szerezte meg a szerződést. A Vodafone Egypt teljesen új infrastruktúrája a 3Com Switch 4007, a 3Com SuperStack3 Switch 4924 és SuperStack 3 Switch 4400 eszközökre épül. A Vodafone Egypt az XRN Interconnect Kitet és 3Com SuperStack 3 Switch 4924-et fog használni a két switch összekapcsolásához és egy – a hálózat teljesítményét és rendelkezésre állását javító, egyúttal a hálózati redundanciát növelő – elosztott belső kapcsolórendszer létrehozásához. A Vodafone Egypt a 3Com Network Supervisort is használni fogja a hálózat felügyeletéhez. A 3Com a megoldás biztosításában és támogatásában továbbra is szorosan együttműködik a helyi értékesítési partnereivel, a Tritech-hel és Perma Technology-val.

Mióta a Vodafone Egypt 1998-ban belépett a kialakulóban lévő egyiptomi piacra, több mint kétmillió ügyfelet szerzett – és ez különösen jelentős egy olyan országban, ahol a lakosságnak csak hat százaléka rendelkezik mobiltelefonnal. A Vodafone Egyptnek jelenleg 1000 alkalmazottja van a kairói központi irodában, és több mint 900 ember dolgozik a vállalat hét nagyobb telephelyén és a tizennégy fiókirodában. A Vodafone Egypt újabb irodaközpont-épületet létesít 6th October Cityben.

Annak ellenére, hogy a 3Com kiválasztott szolgáltató, ugyanolyan feltételekkel versenyzett, mint a többi beszállító.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom