Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: új kommunikációs infrastruktúra 3Com technológiával

Dotkom

Vodafone: új kommunikációs infrastruktúra 3Com technológiával

A Vodafone Egypt teljesen új kommunikációs infrastruktúrát épít ki 3Com Gigabit Ethernet switch-ek és az XRN technológia felhasználásával.

Mivel a Vodafone Egypt piaci dominanciája arra épül, hogy úttörő mobil távközlési szolgáltatásokat nyújt az ügyfelei számára, ezért a vállalat minden működési területén csak a legjobb technológiákat hajlandó használni. A vállalat folyamatos üzleti növekedésének támogatása és a működési hatékonyság javítása érdekében a Vodafone Egypt a 3ComeXpandable Resilient Networking (XRN) technológia és Gigabit Ethernet switchek felhasználásával újjáépíti a kommunikációs infrastruktúráját.

A 3Com egy számos jól ismert hálózati gyártó részvételével rendezett versenytárgyalást követően szerezte meg a szerződést. A Vodafone Egypt teljesen új infrastruktúrája a 3Com Switch 4007, a 3Com SuperStack3 Switch 4924 és SuperStack 3 Switch 4400 eszközökre épül. A Vodafone Egypt az XRN Interconnect Kitet és 3Com SuperStack 3 Switch 4924-et fog használni a két switch összekapcsolásához és egy – a hálózat teljesítményét és rendelkezésre állását javító, egyúttal a hálózati redundanciát növelő – elosztott belső kapcsolórendszer létrehozásához. A Vodafone Egypt a 3Com Network Supervisort is használni fogja a hálózat felügyeletéhez. A 3Com a megoldás biztosításában és támogatásában továbbra is szorosan együttműködik a helyi értékesítési partnereivel, a Tritech-hel és Perma Technology-val.

Mióta a Vodafone Egypt 1998-ban belépett a kialakulóban lévő egyiptomi piacra, több mint kétmillió ügyfelet szerzett – és ez különösen jelentős egy olyan országban, ahol a lakosságnak csak hat százaléka rendelkezik mobiltelefonnal. A Vodafone Egyptnek jelenleg 1000 alkalmazottja van a kairói központi irodában, és több mint 900 ember dolgozik a vállalat hét nagyobb telephelyén és a tizennégy fiókirodában. A Vodafone Egypt újabb irodaközpont-épületet létesít 6th October Cityben.

Annak ellenére, hogy a 3Com kiválasztott szolgáltató, ugyanolyan feltételekkel versenyzett, mint a többi beszállító.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés