Connect with us

technokrata

Vírusvédelem az Interware e-mail postafiókoknak

Dotkom

Vírusvédelem az Interware e-mail postafiókoknak

A Kaspersky antivírus szoftverrel biztosítja a 2F 2000 az Interware mailboxok védelmét.

Partnerségi megállapodást írt alá az Interware és a 2F 2000, amelynek értelmében az Interware mailboxainak vírusvédelmét a 2F 2000 biztosítja a Kaspersky anti-virus szoftverrel, a 2F 2000 pedig az Interware online portfolióját használja termékei, szolgáltatásai népszerűsítésére.

Mint Pámer Róbert, az Interware vezérigazgatója elmondta: ˝Manapság minden cégnél, amelyben számítógépet használnak, elengedhetetlen a vírusvédelmi szoftver használata. Az Interware Rt. számára – amely nem csak saját, hanem Ügyfelei adataiért, gépei biztonságáért is felel – kiemelt fontosságú, hogy a lehető legmegbízhatóbb szoftvert használja. Levelező szolgáltatásunkat immár több mint 30.000 felhasználó használja nap, mint nap, nem kockáztathatjuk meg, hogy egyetlen Ügyfelünk bizalmát is elveszítsük, egy, ma már könnyen áthidalható, probléma miatt.˝

˝A Kaspersky Labs termékei világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendenek az Internet szolgáltatók körében.˝ – mondta Fórján Csaba, a 2F 2000 ügyvezető igazgatója. ˝Ez főként a nagy megbízhatóságnak és az egyedülálló finomhangolhatóságnak köszönhető. A szolgáltatók körében is egyre nagyobb problémát jelent a spam, amelyet a Kaspersky szoftvercsomag használata esetén rendkívül hatékonyan, mindössze egyetlen plusz modul bekapcsolásával lehet aktiválni és – természetesen – felhasználónként, csoportonként vagy egyéb szempont alapján testre szabni. A szoftver spamszűrő funkcióját az Interware jelenleg teszteli, reméljük hamarosan erre a problémára is a Kaspersky megoldását választják˝.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle