Connect with us

technokrata

Az F-Secure SSH biztonsági megoldásait választotta az MSN

Dotkom

Az F-Secure SSH biztonsági megoldásait választotta az MSN

Az F-Secure titkosítási technológiája védelmet biztosít az MSN távoli eléréséhez.

Az F-Secure bejelentette, hogy a Microsoft MSN az F-Secure SSH szoftverét választotta a távoli hálózati elérés hitelesítésére és védelmének biztosítására.

A hálózati biztonság terén de facto szabványnak tekinthető F-Secure SSH teljes körű biztonságot nyújt a felhasználók azonosításával, illetve a számítógépek és távoli szerverek közötti titkosítás által. Ezen kívül a termék segédprogramjaival a terminál-kapcsolatok, a levelezés és az Internet-elérés tunnelezése, valamint a fájl-átvitel is biztonságossá tehető.

Az F-Secure SSH tartalmazza a FIPS 140-1 kriptográfiai modult, amelyet a NIST (National Institute of Standards and Technology – Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézet) hitelesített.

“Az F-Secure könnyen telepíthető és használható megoldást nyújt a fontos műveletek biztonságossá tételére.” – mondta Lisa Gurry, az MSN vezető termékmenedzsere. “Az F-Secure minőségi szolgáltatásainak és az MSN-nek nyújtott támogatásának köszönhetően nagyszerű döntés volt az F-Secure-t választani SSH szolgáltatónknak.”

“Az F-Secure SSH FIPS 140 tanúsítványának és ügyfélszolgálatunknak köszönhetően számos kormányzati ügynökség és bank, valamint a hadsereg használja az F-Secure SSH megoldását a kényes adatok védelmére.” – mondta Ilkka Starck, az F-Secure San Jose-i kirendeltségének alelnöke. “Előre örülünk, hogy az MSN a mi segítségünkkel növeli hálózatának biztonságát.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom