Connect with us

technokrata

Az EMC új árat szabott meg középrétegű hálózati tárolóeszközei számára

Dotkom

Az EMC új árat szabott meg középrétegű hálózati tárolóeszközei számára

A CLARiiON CX200 rendszerek előnyösebb ár/érték arányt és megnövekedett kapacitást biztosítanak.

Az EMC Corporation újra kibővítette és továbbfejlesztette az iparág legbővebb tárolóplatform-sorozatát – még nagyobb választási lehetőséget és rugalmasságot kínálva a vásárlóknak, hogy megfeleljen az automatikus hálózati tárolóeszközökre manapság irányuló széleskörű igényeknek.

Az EMC alapvető fejlesztéseket jelentett be a CLARiiON CX200 hálózati tárolórendszerrel kapcsolatosan; egy új egyvezérlős berendezést várhatóan 10 ezer dollár körüli végfelhasználói áron, az integrált ATA lemezmeghajtó-technológiát és 60 százalékos teljesítményjavulást. Az EMC a CLARiiON szoftveralkalmazások vásárlók által is végrehajtható, rombolással nem járó frissítésének lehetőségével tovább egyszerűsíti a CLARiiON rendszerek felügyeletét.

A bejelentés számos felhasználói előnyt emel ki, amelyek a kibővített CLARiiON CX200 rendszerpalettából fakadnak, így például az alábbiakat:

· Alacsonyabb belépési ár – A vásárlók most az egyvezérlős opció révén új belépési áron szerezhetik be a CX200-as rendszereket. Ők később kényelmesen bővíthetik rendszerüket kétvezérlős CX200 modellé, az adatok migrációja vagy mozgatása nélkül.

· Nagyobb teljesítmény – A CX200-as rendszerek teljesítménye 60 százalékkal – másodpercenként 40 ezer I/O-műveletre – nőtt, tovább erősítve az ár/érték arány területén elfoglalt vezető szerepet. Ez a teljesítménynövekedés még több szerver konszolidációját, szerverenként még több felhasználó kiszolgálását és a tranzakciósebesség növelését teszi lehetővé a vásárlók számára.

· Megnövekedett kapacitás – A CX400-hoz és a CX600-hoz csatlakozva a CX200-as rendszerek most 6 terabájtig bővíthetők az ATA meghajtótechnológia használatával. Az új és a meglévő CX200-asok vásárlói – tárolási infrastruktúrájuk maximális kihasználása érdekében – vegyíthetik a Fibre Channel és az ATA meghajtókat egyazon CX200 rendszerben.

A vásárlók a nagy teljesítményű Fibre Channel meghajtókat használhatják az online tranzakciókat, fájl- és nyomtatási szolgáltatásokat használó, üzenetküldési vagy webes alkalmazásokhoz, míg az ATA-meghajtók lemezes háttértárként működhetnek – ugyanannak a tömbnek a részeként. Az elsődleges és másodlagos tárolóeszközöket kombináló infrastruktúra csökkenti a felügyeleti költségeket és növeli a szolgáltatások szintjét.

A CX200 a kategória egyetlen olyan tárolótömbje, amely rendelkezik a Fibre Channel és az ATA-meghajtók vegyítésének képességével egy adott rendszeren belül.

· Kényelmes használhatóság – A vásárlók most rombolással nem járó frissítéseket hajthatnak végre a CLARiiON FLARE operációs rendszer én és olyan alkalmazásokon, mint a Navisphere és az Access Logix. A Navisphere webes felügyeleti felület útmutatást és folyamatjelzőket biztosít a sikeres frissítés végrehajtásához. Ez az új funkció is a CLARiiON hagyományait hangsúlyozza a zökkenőmentes frissíthetőség és az egyszerűsített rendszerfelügyelet terén.

„A mostani bejelentés azért rendkívüli mert egyszerre növelte a teljesítményét az EMC a CLARiiON CX 200-nak és csökkentette az árát. A CX 200 a magyar kis- és középvállalkozásoknak a Magyarországon kapható legjobb ár/teljesítmény mutatójú hálózati tárolómegoldását nyújtja” – hangsúlyozta Hivekovics Zoltán az EMC magyarországi disztribúciós igazgatója.

A CLARiiON CX rendszerek továbbra is egyedi és erőteljes bővítési lehetőséget nyújtanak a vásárlóknak. Az egyvezérlős CX200 mai bejelentésével a vásárlók már 10 ezer dolláros induló áron megvásárolhatják a CX-technológiát és adatáthelyezés nélkül bővíthetik a CLARiiON zászlóshajójának számító CX600 rendszerré. Ez a bővítési útvonal a kétvezérlős CX200 és CX400 hálózati tárolóeszközökön át vezet. A CLARiiON fejlett moduláris architektúrájával, az általánosan újrahasznosítható alkotórészekkel és az egységes szoftverrel az igények változása közben is védi a vásárlók befektetéseit.

A mai termékbejelentést kiegészítve a vállalat három előre konfigurált CX200-as rendszer- és szoftverajánlatot is nyilvánosságra hozott, melyek egyszerűsítik a megrendelést és max. 25 százalékkal is csökkenthetik a belépő szintű tárolórendszerek teljes árát. A CX200-ra épülő csomagajánlatok a következő kapacitással kaphatók: 360 GB, 730 GB és 1,5 TB.

***

Az EMC díjnyertes CLARiiON CX hálózati tárolóeszköz-sorozata további csökkentéseket tesz lehetővé az ár/érték arány, a kompatíbilis bővíthetőség és a robusztus felügyeleti szoftver egyedi kombinációja révén. Nemrégiben a Gartner a CLARiiON CX-et a vezetői négyszögben helyezte el a „Középkategóriás vállalati tárolótömbök mágikus négyszögében”. A CX sorozatot a vásárlók is a Legértékesebb terméknek (Most Valuable Product, MVP) választották a Storage World konferencia „Lemezes tárolóeszközök és lemezes alrendszerek” kategóriájában. 2003 első negyedévében a vásárlók több mint 200 millió dollárnyi értékben vásároltak CLARiiON rendszereket és szoftvereket – például a nemrégiben bemutatott SAN Copy adatmozgatási alkalmazást –, lehetővé téve, hogy a termékvonal növelje piaci részesedését és a középrétegbeli tárolóeszközök piacának legdinamikusabban növekvő ajánlataként fokozza tempóját.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom