Connect with us

technokrata

A Synergon integrált kórházi rendszert szállít a Svábhegyi Állami Gyermekgyógyintézetnek

Dotkom

A Synergon integrált kórházi rendszert szállít a Svábhegyi Állami Gyermekgyógyintézetnek

A Synergon Informatika Rt. teljes körű kórházi informatikai rendszer bevezetésére kapott megbízást a Svábhegyi Állami Gyermekgyógyintézettől. Az InfoRend integrált informatikai megoldásával megvalósul az egységesített klinikai- és betegadminisztráció, valamint a gazdasági döntéseket támogató, teljes körű, gyors és pontos adatszolgáltatás.

A gyermekgyógyintézet leváltja meglévő szigetalkalmazásait és a Synergon korszerű – hazai fejlesztésű – rendszerét fogja teljes körűen használni. Az intézmény új, integrált informatikai rendszere lefedi a gyógyító-, és betegadminisztrációs folyamatokat mind a járóbeteg, mind a fekvőbeteg ellátásban. A helyi, specifikus rendszerekkel – beleértve a diagnosztikai és más klinikai adatgyűjtés szempontjából fontos tevékenységeket is támogató alkalmazást –, valamint a gazdasági rendszerrel összehangolva, teljes körű képet biztosít a gazdasági- és az orvos-szakmai irányítói tevékenység hatékony ellátására egyaránt.

„A cél nemcsak a meglévő alkalmazások lecserélése, hanem az intézmény felkészítése az évtized új szakmai, üzletviteli kihívásaira, továbbá munkafolyamataink hatékonyabbá és eredményesebbé tétele. A Svábhegyi Állami Gyermekgyógyintézet tudatos piaci elemzés és a szállítók alapos kiértékelése után a Synergon InfoRend megoldását választotta. A többszöri bemutatkozás során kialakult pozitív véleményt erősítette a prezentált termék rugalmassága, technológiai kivitelezése és a bevezetési projektben résztvevő szakemberek felkészültsége” – mondta Dr. Kósa Lajos, az intézmény főigazgatója.

Az InfoRend a legkorszerűbb menedzsment- és orvos-szakmai szolgáltatásokkal bíró integrált kórházi alkalmazás, amely az egyetlen, hazai, teljes egészében Oracle technológiával fejlesztett rendszer.

„Manapság egy kórház vezetésének éppolyan gazdasági szemlélettel kell működnie, mint bármely vállalkozásnak. Mindehhez naprakész információ szükséges, amelyet többek között a betegek kezelése során keletkező óriási mennyiségű adatból lehet kinyerni” – mondta Füzes Péter, az Oracle Hungary ügyvezető igazgatója. – „A Synergon kiváló partner az Oracle termékeire épülő rendszerek kialakításában, mert ugyanabban a szellemben használja fel azokat, ahogy mi elkészítjük őket: a hatékony működés mellett a lehető legnagyobb adatbiztonság elérésére törekedve” – tette hozzá.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle