Connect with us

A Mátrixszal kapcsolatos dolgok iránti vásárlói érdeklődésre épít a Samsung

Dotkom

A Mátrixszal kapcsolatos dolgok iránti vásárlói érdeklődésre épít a Samsung

A Samsung bemutatja a MÁTRIX partnerkapcsolat keretében indított kampányát.

A Samsung Electronics bemutatja az eddigi legnagyobb marketing akcióját, a hazai mozikban idén május 22-én megjelenő „Mátrix Újratöltve” támogatását célzó reklámkampányát. A tizennégy hetes kampány a TV-ben, napi- és hetilapokban, magazinokban, az Interneten és óriásplakátokon valamint eladáshelyi reklámok formájában jelenik meg.

A V200 Matrix telefon mellett a kampány Magyarországon a Samsung LCD TV termékeit és monitorait támogatja. Ez az első alkalom, hogy a Samsung ilyen sok terméket támogat, ennyi médiában, egyetlen kampány keretein belül.

A kampány több mint 15 különböző európai országban indult útjára; csúcspontja a „Mátrix Újratöltve” közel félezer résztvevő számára szervezett különleges bemutatója lesz a London központjában található Imax moziban május 22-én, melyet a Temze felett bemutatott lézershow követ.

„A Mátrixszal kapcsolatos dolgok iránti vásárlói érdeklődés hatalmas lesz ezen a nyáron. A film hivatalos promóciós partnereként és a Mátrix telefon gyártójaként a Samsung egyedülállóan jó helyzetben van a termékskálája iránti igény és rajongás felkeltéséhez,” – mondta Hadrian Bowman, a Samsung Electronics európai marketing-menedzsere.

A „Mátrix Újratöltve” és a „Mátrix Forradalmak” 2003-ban az egész világon megjelenik az AOL Time Warner tulajdonában lévő Warner Bros. Pictures, illetve egyes területeken a Village Roadshow Pictures gondozásában.

A Samsung a világ leggyorsabban növekvő márkája a BusinessWeek/Interbrand 2002. júliusi értékelése szerint, emellett a cég a mobiltelefonok, lapos kijelzős televíziók, DVD-lejátszók, és egyéb szórakoztatóelektronikai cikkek egyik vezető gyártója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom