Connect with us

technokrata

McAfee Security ePolicy Orchestrator 3.0 – akár ötvenezer csatlakozó munkaállomás

Dotkom

McAfee Security ePolicy Orchestrator 3.0 – akár ötvenezer csatlakozó munkaállomás

A Network Associates McAfee Security részlege elkészítette az ePolicy Orchestrator központi menedzsmentkonzol 3.0-ás verzióját, amely egyedülálló frissítési sebességet és áttekinthetőbb, felhasználóbarát új funkciókat kínál.

A 3.0-ás verzió új funkciói között szerepel a McAfee Express Global Updating frissítési technológia, amely akár ötvenezer rendszer frissítését és ellenőrzését is lehetővé teszi egyetlen óra alatt, a sávszélesség gazdaságos felhasználásával. A megoldás azáltal javítja radikálisan a frissítések sebességét, hogy szétosztja a terhelést a globális hálózaton. A rendszeradminisztrátor így sokkal gyorsabban és hatékonyabban léphet fel az új fenyegetések ellen.

Az ePolicy Orchestrator az első olyan konzol, amely más gyártók termékeit is képes menedzselni. A Fusion Services modul segítségével az adminisztrátor az egész rendszert azonos biztonsági és átláthatósági szintre emelheti.

A kisvállalatok igényeit szolgálja a Small Business Wizard, amely a kétszázötven felhasználónál kevesebbet kiszolgáló rendszerek egyszerű, öt lépésből álló védelemfrissítését teszi lehetővé. A telepítés nem igényel technikai felkészültséget, de a megoldás az ePolicy Orchestrator teljes funkcionalitását tartalmazza. A legelső telepítés után további automatizálásra vagy finomhangolásra van lehetőség.

„A biztonságtechnikai szabályzat a rendszer biztonságának alapja. A vállalatoknak szüksége van egy olyan könnyen telepíthető és skálázható eszközre, amely cégmérettől függetlenül érvényesíti a biztonsági szabályzatot.” – mondta Chris Christiansen, az IDC biztonságtechnikai termékekért és infrastrukturális szoftverekért felelős elnökhelyettese. „A frissítéseket a hálózat egészén egyidejűleg és gyorsan telepítő technológia kritikus fontosságú a sérülékenységüket csökkenteni kívánó vállalatok számára.”

A McAfee ePolicy Orchestrator 3.0 további erőssége, hogy a konzol alkalmas több szerver egyidejű menedzselésére, továbbá gombnyomásra kétféle grafikus vezetői összefoglaló készítésére képes, amelyekből az adminisztrátor könnyedén azonosíthatja a rendszer esetleges gyenge pontjait, és megteheti a megfelelő lépéseket azok megszüntetésére.

Mivel a kézi számítógépek gyorsan terjednek a vállalati szférában, az új verzió segítségével az adminisztrátor ugyanolyan hatékonyan menedzselheti a mobilfelhasználókat, mintha azok a helyi hálózathoz csatlakoznának. A sávszélességet és időt kímélő megoldás automatikusan frissíti a mobil eszközök védelméhez szükséges adatokat a legközelebbi rendelkezésre álló forrásból. A letöltés folytatható vagy későbbre halasztható, valamint az összes olyan frissítést tartalmazza, amelyre a felhasználónak szüksége van, így a DAT és Extra.DAT file-okat, gépeket, foltokat és szervizcsomagokat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom