Connect with us

Az F-Secure a Microsoft Mobile Solutions Challenge győztese

Dotkom

Az F-Secure a Microsoft Mobile Solutions Challenge győztese

Az F-Secure Corporationt választották meg a Microsoft Mobile Solutions Challenge biztonság és vírusvédelmi kategória győztesének.

A Mobile Solutions Challenge (mely azon Microsoft kezdeményezése, hogy a Microsoft Windows alapú Pocket PC és Smartphone készülékekre készült mobil alkalmazásokat és megoldásokat jutalmazza) világméretű versenyre szoftverfejlesztők százai neveznek új Microsoft Windows alapú Pocket PC és Smartphone készülékekre írt alkalmazásaikkal, amelyeket a Microsoft műszaki szakembergárdája, valamint a HP és Handango külső szakértői értékelnek. A biztonság és vírusvédelem (Security and Virus Protection) kategóriájában győztesként ez alkalommal az F-Secure Anti-Virus for Pocket PC megoldását hirdették ki.

Az F-Secure Anti-Virus for Pocket PC automatizált antivírus megoldás, amely közvetlenül a Pocket PC eszközön fut, mindig naprakész és elérhető védelmet nyújtva a vírusok és más ártalmas tartalmak ellen. A vírusdefiníciók a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, például GSM/GPRS telefonon, vezeték nélküli helyi hálózaton vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül is frissíthetők.

A verseny európai győzteseit a Microsoft Mobility Developer Conference fejlesztői konferencián, Párizsban jelentették be.

Az EMEA Mobility Developers Conference már a második ilyen jellegű rendezvény, az Egyesült Államokban rendezett első Mobility Developers Conference folytatása. Az európai konferencia az olyan eszközök elérhetőségét helyezi középpontba, amelyek a vezeték nélküli kapcsolatot kihasználó alkalmazások kifejlesztését teszik lehetővé a következő generációs vezeték nélküli eszközökhöz. Alkalmazásfejlesztők népes hallgatósága, valamint műszaki döntéshozók és iparági partnerek vesznek részt a rendezvényen, Európa mintegy 30 országát képviselve.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom