Connect with us

technokrata

A Pannon GSM ötödik éve a Danubia Ifjúsági Zenekar főtámogatója

Dotkom

A Pannon GSM ötödik éve a Danubia Ifjúsági Zenekar főtámogatója

Jubileumi koncert és ősbemutató – Tíz éves a „Nemzeti Ifjúsági Zenekar” címmel kitüntetett Danubia Ifjúsági Szimfonikus Zenekar.

Május 23-án jubileumi koncerttel ünnepli fennállása tizedik évfordulóját a Danubia Ifjúsági Szimfonikus Zenekar. Az idén Liszt Ferenc díjjal kitüntetett Héja Domonkos karmester és az 1993-ban általa alapított zenekar többek között egy hazai ősbemutatóval emlékezik meg a jeles évfordulóról. A Zeneakadémián megrendezésre kerülő hangverseny egyben egy fele ilyen kerek, ám nem kevésbé jelentős jubileumot is köszönt: a Pannon GSM öt éve segíti főtámogatóként a zenekar működését.

Egy ilyen alapvető, távolba mutató értékeket teremtő küldetés támogatójának lenni különösen megtisztelő feladat: „A Pannon GSM büszke arra, hogy ez elmúlt öt évben hozzájárulhatott a klasszikus zene hazai népszerűsítésében elévülhetetlen érdemeket szerzett zenekar működéséhez. Szeretettel gratulálunk Héja Domonkosnak a Liszt Ferenc-díjhoz és bízunk abban, hogy együttműködésünk a jövőben még több feledhetetlen élménnyel ajándékozza meg a zeneértő és -szerető közönséget. Szeretnénk példaként szolgálni további hasonló, a kultúra fejlődését előmozdító támogatások megszületéséhez.” – köszöntötte a tizedik születésnapját ünneplő Danubia Ifjúsági Szimfonikus Zenekart Feövenyessy Krisztina, a Pannon GSM sajtó- és információs igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle