Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Svájc és Németország kormányhivatalainál

Dotkom

SAP az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Svájc és Németország kormányhivatalainál

A világ számos kormányhivatala használja az SAP-t az állampolgároknak nyújtott szolgáltatások zökkenőmentes biztosítására és az üzleti folyamatok optimalizálására.

Az SAP AG bejelentette, hogy az Egyesült Államok négy önkormányzata, illetve az Egyesült Királyság három hivatala helyezte üzembe az SAP iparági megoldását az államigazgatás számára (SAP for Public Sector).

Az SAP for Public Sector eszközök és megoldások testreszabott sora, amellyel a különféle méretű kormányzati és közszolgálati szervezetek javíthatják az állampolgárok számára biztosított szolgáltatások minőségét, optimalizálhatják üzleti folyamataikat és maximális megtérülést realizálhatnak technológiai befektetéseiken.

Az SAP továbbá bejelentette, hogy Svájcban és Németországban két új ügyfele alkalmazza az SAP megoldásait a folyamat átláthatóságának, illetve a nyilvánosság felé történő kommunikáció javítása érdekében. E szerződések a legújabbak, az 53 ország 1.500 közszolgálati szervezetének sorában, amelyek már az SAP for Public Sector megoldásokat használják az együttműködés és az információ-megosztás javítása, a hatékonyabb működés érdekében.

A kormányzati szerveknek egyre szorosabb költségvetések mellett kell növelniük az alkalmazottak hatékonyságát és javítaniuk az állampolgárok számára biztosított szolgáltatások színvonalát. A kifejezetten az e-kormányzati állampolgári portálok készítésére, a költségvetések kidolgozására, a pénzügy és a humán erőforrások kezelésére, és az adminisztráció végzésére szolgáló funkciókat tartalmazó SAP for Public Sector megoldások olyan sorát biztosítja, amelyekkel a kormány- és közszolgálati szervezetek javíthatják hatékonyságukat, a folyamatok átláthatóságát és a nyilvánossággal folytatott kommunikációt.

Az Egyesült Államokban legutóbb a kaliforniai Santa Clara megyének és Palo Alto városának, a nevadai Washoe megyének, valamint a floridai Collier megyének önkormányzatai választották az SAP for Public Sectort. Nemrégiben történt a bejelentés, hogy a brit rendőrség kötelékébe tartozó Kent Police 6.000 alkalmazottja is az SAP for Public Sectort használja. Azóta az Egyesült Királyság három további kormányhivatalánál indult el az SAP megoldás éles üzeme: a Trafford Metropolitan járási tanácsnál, illetve a Lincolnshire-i és a Bedfordshire-i megyei tanácsoknál.

Az SAP bejelentette továbbá, hogy a svájci Biel városa is elkezdte használni a mySAP Customer Relationship Management (mySAP CRM) rendszert, amely digitális, az állampolgárokat és a cégeket a városi szolgáltatásokkal egy internetes portálon keresztül éjjel-nappal összekötő kormányzati tranzakciókat tesz lehetővé. A németországi Baden-Württemberg szövetségi pénzügyminisztériumának alárendelt Baden-Württembergi Földmérési és Kataszteri Hivatal szintén frissiben indította be éles működését, miután összekapcsolta webes SAP pénzügyi gerincrendszerét egy külső gyártó által fejlesztett térinformatikai (GIS) rendszerrel a munkamegrendelések és a pénzügyi tevékenységek hatékonyabb kezelése érdekében.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés