Connect with us

technokrata

A világ vezető elektronikai gyártócégei is SAP-val szereznek versenyelőnyt

Dotkom

A világ vezető elektronikai gyártócégei is SAP-val szereznek versenyelőnyt

A legnagyobb technológiai cégek a High Tech ipar számára kidolgozott SAP megoldás(SAP for High Tech) segítségével optimalizálják működésüket és elégítik ki ügyfeleik elvárásait.

Az SAP AG bejelentése szerint az elektronikai bérgyártás (EMS – Electronic Manufacturing Services) szegmensének legnagyobb szereplői az SAP for High Tech segítségével növelik üzemi hatékonyságukat, csökkentik költségeiket és ésszerűsítik OEM-gyártókkal (Original Equipment Manufacturer) folytatott együttműködésüket.

A kategória legnagyobb cégei közül egyebek mellett a Florida állambeli St. Petersburg városában működő Jabil Circuit Inc. és a kanadai Ottawából irányított BreconRidge Manufacturing Solutions Corporation dolgozik az SAP ágazatspecifikus megoldásával. Szervezeti egységeik zökkenőmentes integrálása révén az SAP for High Tech lehetővé teszi számukra a gyártási költségek jelentős mérséklését és ügyfélkiszolgálási színvonaluk emelését.

A piac szoftverszállítói közül az SAP részesedése bővül a leggyorsabban a csúcstechnológiai ágazatban, amelyen belül az elektronikai bérgyártás képviseli a leglendületesebben bővülő szegmenset. Az SAP for High Tech megoldásából jelenleg 3.500 telepített példány fut világszerte.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák