Connect with us

Hirdetés

technokrata

A TransUnion is Novell megoldást választott

Dotkom

A TransUnion is Novell megoldást választott

A Novell biztonságos személyazonosság-kezelési megoldásai segítik a TransUnion B2B tevékenységének kiterjesztését.

Az eCommerce ügyfelek számának gyors növekedésével és a havi 2 milliárd bizalmas információs elem kezelésének kihívásával szembesülő TransUnion, a világ egyik legnagyobb hitelképességi jelentéseket készítő ügynöksége, a Novell megoldásait választotta a skálázható, személyazonosság alapú biztonsági infrastruktúra kiépítéséhez. A Novell megoldás a TransUnion saját fejlesztésű biztonsági megoldását váltja fel, és egyszerűbb felhasználó-kezelést biztosít, az ügyfeleket és alkalmazottakat pedig személyazonosság-alapú hozzáféréssel látja el a TransUnion szolgáltatásaihoz a Weben keresztül.

A több mint 3.000 alkalmazottat foglalkoztató, 24 ország ügyfeleit kiszolgáló TransUnion olyan biztonságos Internet megoldást igényelt, amely az ügyfelek számára gyorsabb és hatékonyabb hozzáférést biztosít a pénzügyi és hitelképességi információkhoz. Emellett az alkalmazottak számára is könnyebb hozzáférést kellett biztosítani a kulcsfontosságú alkalmazásokhoz, függetlenül attól, hogy a központban, a 60 kihelyezett iroda egyikében vagy otthonukban tartózkodnak. A Novell megoldás lehetővé tette a TransUnion számára, hogy egy éven belül megnégyszerezze online B2B ügyfélbázisát (38.000-ről 150.000-re) anélkül, hogy új hardvert vagy informatikai csoportot kellett volna biztosítania, miközben egységesítette minden egyes alkalmazott személyazonossági információit a különböző rendszerek között, így növelte a termelékenységet és a biztonságot.

A biztonságos személyazonosság-kezelési megoldás kiépítése előtt a TransUnion sok lehetőséget értékelt, többek között a Sun ONE, IBM SecureWay és Microsoft Active Directory megoldásait is. A cég végül a Novell megoldása mellett döntött, amely a Novell eDirectory, Novell DirXML, Novell iChain és Novell BorderManager szolgáltatásait kínálja. A Novell segítette a TransUniont abban, hogy kevesebb mint hat hónap alatt megvalósítsa új, címtárba integrált biztonsági infrastruktúráját; majd a Novell megoldás elhelyezése után a cég zökkenőmentesen, percek alatt tért át a régi rendszerről.

A cég most több mint 200. 000 tranzakciót dolgoz fel hetente, az ügyfelek pedig egyetlen azonosítóval és jelszóval férnek hozzá a személyre szabott információkhoz a Weben keresztül. Emellett a Novell iChain bevezetésével a TransUnion meglévő webszervereinek leterheltségét mintegy 10-15 százalékkal csökkentette, így azok több felhasználó kiszolgálását képesek ellátni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés