Connect with us

Hirdetés

technokrata

A biztonság előtérbe kerül – együttműködés a Novell és az (ISC)2 között

Dotkom

A biztonság előtérbe kerül – együttműködés a Novell és az (ISC)2 között

A biztonságos személyazonosság-kezelés, a biztonságos webes szolgáltatások és a többplatformos rendszerek köré szerveződő Novell megoldások kiterjesztése érdekében a Novell együttműködési megállapodást kötött az International Information Systems Security Certification Consortiummal (ISC)2.

A Novell az (ISC)2 szolgáltatását kívánja felhasználni az információbiztonság területén megszerzett szakértelmének tanúsításához. A világszerte elismert, a világ legjobb biztonsági szakértőiből alakult (ISC)2 non-profit szervezettel együttműködve a Novell egy olyan programot indít, amely során tanácsadóit az iparágvezető Certified Information Systems Security Professional (CISSP) tanúsítvánnyal tanúsítja. A Novell ügyfelei így mindenkor biztosak lehetnek abban, hogy a Novell a jelenleg elérhető legmagasabb színvonalú biztonsági szakértelmet kínálja.

„A biztonság válik a legnagyobb informatikai kihívássá az elkövetkező években. A cégek csak most kezdik megérteni az üzleti folyamatok megváltoztatásának veszélyeit, hiszen ezek az üzleti folyamatok a kulcsfontosságú céges információkat a szervezeten belüli vagy kívüli új felhasználók kezébe adják.” – mondta Bob Couture, a Novell Worldwide Services alelnöke. „Azt szeretnénk, ha ügyfeleink tudnák, hogy megértjük a biztonsági megfontolásokat, úgy üzleti, mint technológiai szempontból. A CISSP tanúsítvány arról biztosítja ügyfeleinket, hogy rendelkezünk minden tudással, amelyre biztonsági kihívásaik leküzdéséhez szükség van.”

A CISSP tanúsítvány az információbiztonság területén megszerzett szakértelem és szakmai tudás független és objektív mérőeszköze. Ez a tanúsítvány a gyakorlati munkatapasztalatok, a formális oktatás, az etikai szabályok betartása és a CBK kombinációjával szerezhető meg. A CBK az (ISC)2 által összeállított átfogó és folyamatosan frissített kivonat, amely az információbiztonság irányelveit foglalja össze. A Novell és az (ISC)2 között létrejött szerződés értelmében a Novell CBK képzésben részesül, amelynek célja a szigorú CISSP vizsga sikeres letétele.

„A biztonság többet jelent, mint a megfelelő technológia megfelelő helyen történő alkalmazása. A hatékony biztonsághoz azt kell megérteni, hogy a technológia, az üzleti gyakorlat és az emberi természet hogyan működjön együtt a kulcsfontosságú vállalati tőke védelmében.” – mondta James E. Duffy, CISSP, az (ISC)2 ügyvezetője. „A CISSP tanúsítási folyamat kiválasztásával a Novell felismerte azt, hogy a mai hálózatigazdaságban a biztonság átfogó megközelítésére van szükség.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés